5 redenen om uw ramen te renoveren

Overweegt u om uw oude ramen te vervangen door kwalitatief hoogstaande nieuwe exemplaren in hout, pvc, aluminium of een combinatie van pvc en aluminium? Dan mag u stoppen met twijfelen. Want uw ramen renoveren is een slimme investering die u alleen maar voordelen oplevert. Renovatiespecialist BEVA PLUS lijst ze graag voor u op.

TROEF 1: een lagere energiefactuur

Woont u in een huis met ramen die dateren uit de hoogdagen van de disco, glamrock of new beat? Dan is de kans groot dat die met enkelglas uitgerust zijn. Uw ramen hebben een lage isolatiewaarde, waardoor er veel warmte langs ontsnapt. Bij echt oude ramen loopt dat zelfs op tot 40 procent. Laat u uw ramen renoveren? Dan merkt u dat meteen aan uw energiefactuur.

TROEF 2: meer wooncomfort

Nieuwe ramen verhogen uw wooncomfort. U geniet niet alleen langer van de knusse warmte in huis, maar hebt ook geen last van hinderlijke geluiden van buiten. Hedendaagse ramen zijn uitstekende geluidsisolatoren. Kiest u ervoor om uw ramen te laten vervangen? Dan verzekert u zich van een warmer gevoel en rust in huis.

TROEF 3: een beter epc

Uw ramen renoveren betekent ook de energieprestaties van uw woning boosten. Uw nieuwe ramen verhogen namelijk de isolatiewaarde van uw huis. U kunt dus rekenen op een beter energieprestatiecertificaat. En dat is een meerwaarde wanneer u uw huis wilt verkopen of verhuren.

TROEF 4: een verhoogde veiligheid

Het enige nadeel aan uw ramen renoveren? De tijd dat u een raam kon openprutsen wanneer u zichzelf buitengesloten had is voorgoed voorbij. ;-) De kwaliteitsvolle ramen van BEVA PLUS zijn inbraakwerend. U zult dus een andere oplossing moeten vinden wanneer de deur achter u in het slot gevallen is. En wilt u het zichzelf – en anderen – helemaal moeilijk maken? Dan kiest u voor gelaagd veiligheidsglas dat niet in stukken breekt wanneer iemand erop slaat.

TROEF 5: een stijlvolle look-and-feel

Nog een voordeel van uw ramen renoveren: u geeft uw woning een andere uitstraling. Door te kiezen voor kwalitatief hoogstaande ramen met een specifieke stijl, geeft u de look-and-feel van uw woning de ideale finishing touch. Grasduin gerust eens inonze realisaties om uzelf daarvan te overtuigen.

Hebt u interesse om uw ramen te renoveren? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

BEVA PLUS

Exclusieve dealer van Profel