Pvc-ramen met aluminium schaal: een sterk staaltje vakmanschap

De uitdrukking zegt 'kiezen doet verliezen'. En verliezen is nooit leuk. Het goede nieuws? Uw Limburgse specialist in ramen en deuren BEVA PLUS heeft de ideale oplossing voor uw dilemma. Twijfelt u voor uw ramen tussen aluminium of pvc? Dan mag u opgelucht ademhalen. Want met de pvc-ramen met aluminium schaal van Profel krijgt u het beste van twee raamwerelden voor uw nieuwbouw- of renovatieproject. Kortom: u hoeft niet meer te kiezen!

Pvc + aluminium: een ijzersterke combinatie

Ramen en deuren hebben een grote invloed op de uitstraling van uw woning. Een goede keuze van ramen en deuren is dus heel belangrijk voor de look van uw gevels. De grootste uitdaging? Beslissen of u gaat voor aluminium of pvc. Of voor de ijzersterke combinatie van beide materialen.

Alleen maar voordelen

De nieuwste generatie pvc-ramen bestaan ook in een uitvoering waarbij op de buitenzijde van het pvc-profiel een aluminium schaal wordt bevestigd. Het voordeel? U krijgt de strakke uitstraling van aluminium én geniet van de zeer goede thermische en akoestische isolatiewaarden van pvc. Ook esthetisch is dit raam een topper. Een pvc-raam met aluminium schaal is uw garantie op een hoogwaardig raam met een verfijnde buitenzijde en een stijlvolle binnenzijde.

Alle kleuren

Uw kleurenopties voor pvc-ramen met aluminium schaal ruim noemen, is een understatement. De aluminium buitenzijde is beschikbaar in een gladde of textuurafwerking en in alle RAL-kleuren. De pvc-binnenzijde kan in het wit of in een crèmekleur worden uitgevoerd. Standaard is de binnenzijde glad, maar een afwerking met een korrelstructuurfolie is ook mogelijk. Daarnaast kunnen we deze ramen ook in kwartsgrijs voor zowel binnen- als buitenzijde en zwart voor binnen- en buitenzijde aanbieden.

Meer weten over pvc-ramen met aluminium schaal? Neem dan gerust contact op met BEVA PLUS, uw specialist in ramen en deuren (Limburg – Tessenderlo).

BEVA PLUS

Exclusieve dealer van Profel