Driedubbel glas gratis: ons eindejaarsgeschenk voor u!

driedubbelglas gratis

BEVA PLUS is uw totaalpartner voor ramen, deuren, schuiframen, garagepoorten en alle toebehoren die uw wooncomfort verhogen en de uitstraling van uw woning versterken. En omdat wij u graag letterlijk en figuurlijk een warm gevoel geven, krijgt u van ons tot en met 22 december uw driedubbel glas tegen de prijs van dubbel glas.

Voor nieuwbouw én renovatie

Onze actie geldt voor elk project. Of u nu nieuwe ramen koopt of beslist hebt om uw ramen te renoveren: als u kiest voor onze kwaliteitsvolle Profel-ramen en deuren uit pvc, aluminium, hout of een combinatie van pvc en aluminium, dan betaalt u niets extra voor uw driedubbel glas.

Standaard goede isolatiewaarden

Onze ramen en deuren zijn standaard uitgerust met dubbel glas met uitstekende thermische en akoestische isolatiewaarden. De ruimte tussen de twee lagen glas is opgevuld met een edelgas. Dat is – samen met de kwaliteit van onze profielen – uw garantie op duurzame en goed isolerende ramen en deuren. Mag het voor u nog meer zijn? Dan gaat u voor driedubbel glas. Zo verhoogt u uw wooncomfort en verlaagt u uw energiefactuur.

Drie glasbladen + twee spouwen = superisolerend

Dubbel glas heeft een gemiddelde U-waarde van 1,1 W/m²K. Gaat u voor driedubbel glas? Dan krijgt u ramen en deuren met drie glasbladen en twee spouwruimtes die met edelgas gevuld zijn. En dat vertaalt zich in ongeëvenaarde isolatiewaarden. Driedubbel glas heeft een gemiddelde U-waarde van 0,6 W/m²K en isoleert dus bijna twee keer zo goed als dubbel glas. De akoestische isolatiewaarden van driedubbel glas zijn bovendien onovertroffen.

Nog meer voordelen? Dankzij de samenstelling van ramen en deuren met driedubbel glas wordt elke streepje tocht buitengehouden en is de temperatuur van het binnenste glasblad maar enkele graden lager dan de kamertemperatuur. En dankzij onze actie geniet u nu gratis van al dat extra comfort.

Nog meer rendement

Aan de isolatiewaarden van driedubbel glas valt dus nauwelijks te tippen. Maar het kan altijd nog beter … door ook kwaliteitsvolle rolluiken, slagvensters of sierluiken door ons te laten installeren en zo nog meer rendement uit uw ramen en deuren te halen.

Ramen renoveren met premie

Onze actie is niet het enige goede nieuws. Want als u uw dubbel of enkel glas vervangt door driedubbel glas, dan hebt u onder bepaalde voorwaarden recht op een premie van uw netbeheerder.

Profiteer van onze decemberactie op driedubbel glas! Neem contact op voor meer informatie of kom eens langs in onze toonzaal in Tessenderlo.

BEVA PLUS

Exclusieve dealer van Profel