Een BEVA PLUS-monteur onderscheidt zich zo!

Uw ramen en deuren vervangen is geen klein project. Het is dus normaal dat u zich een beetje zorgen maakt over de vlotte realisatie. Want de werkzaamheden zullen worden uitgevoerd in een huis waarin u woont. Het goede nieuws? U kunt op uw beide oren slapen. Want de BEVA PLUS-monteurs weten van aanpakken en zijn uw garantie op een succesvol renovatieproject!

Acht goede redenen om voor onze monteurs te kiezen

De BEVA PLUS-monteurs herkent u meteen. Ze onderscheiden zich omdat ze staan voor een aantal specifieke normen, waarden en vaardigheden. En die zetten we graag voor u op een rij.

Beleefd

U vriendelijk goedemorgen wensen, antwoorden op uw vragen, en u informeren over het verloop van uw renovatieproject is evident voor onze monteurs. Beleefd zijn en goed communiceren kost niets, maar maakt alles voor iedereen heel wat aangenamer.

   monteur ramen en deuren
 

Ervaren

Wij hebben een jong en dynamisch team. Dat ze jong zijn betekent niet dat onze monteurs geen ervaring hebben. Integendeel. Ze zijn elke dag professioneel bezig met ramen en deuren plaatsen. Bovendien worden deze jonge veulens begeleid door een of meerdere rotten in het vak.

   monteur ramen en deuren
 

Vakmanschap

Al onze monteurs zijn goed in hun vak. Wij staan voor kwaliteit. Dat betekent dat niet alleen onze ramen en deuren van topkwaliteit zijn, maar ook onze monteurs. Zo weet u zeker dat uw renovatieproject uitgevoerd wordt volgens de regels van de kunst.

   monteur ramen en deuren
 

Ambitieus

Geen enkele uitdaging is te groot voor onze mensen. We streven ernaar om het project dat u voor ogen hebt, te verwezenlijken zonder dat u toegevingen hoeft te doen. Als het technisch mogelijk is, zorgen onze monteurs ervoor dat uw project volgens uw wensen gerealiseerd wordt.

   monteur ramen en deuren
 

Proper

U verwelkomt onze monteurs in uw woning. Dus gedragen zij zich als uw gasten. Ze hebben respect voor uw thuis. Dat vertaalt zich in een propere werkwijze, aandacht voor uw specifieke situatie én een huis dat elke avond opgeruimd achtergelaten wordt.

   monteur ramen en deuren
 

Luistervaardig

Goede afspraken maken goede vrienden. Dat betekent niet dat onze monteurs niet flexibel zijn. Wilt u tijdens de uitvoering van uw project nog iets wijzigen? Of is er iets waarover u het met hen wilt hebben? Spreek hen dan gerust aan. Ze luisteren met veel plezier naar u.

   monteur ramen en deuren
 

Uitmuntendheid

Onze monteurs willen trots zijn op hun werk. Daarom hebben ze oog voor detail en streven ze in elk project uitmuntendheid na. Een project is pas klaar als u helemaal tevreden bent.

   monteur ramen en deuren


S
uperenthousiast

Onze monteurs zijn enthousiast en vormen een hecht team. Ze doen hun job graag en dat merkt u aan alles. U zult ervaren dat ze blij zijn dat ze uw project mee mogen helpen realiseren.

Wilt u meer weten over onze monteurs? Of wilt u uw ramen en deuren vervangen? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of kom langs in onze toonzaal.

BEVA PLUS

Exclusieve dealer van Profel