Een persoonlijk plaatsbezoek: uw garantie op een glasheldere offerte!

Weet u waarom onze klanten zo tevreden zijn over ons? Omdat we kwaliteitsvol werk afleveren, ramen en deuren van topkwaliteit plaatsen en oog hebben voor detail, zegt u? Ja, dat is allemaal waar. Maar er is nóg een reden waarom klanten ons erg appreciëren. Door onze offerte voor hun ramen en deuren. Want die is altijd glashelder en bevat geen onaangename verrassingen.

offerte ramen

Offerteprijs = factuurprijs

Wij zijn een erkende Profel-expert . Dat betekent dat wij ons ertoe verbinden dat de prijs op de offerte voor uw ramen en deuren ook de prijs is die u uiteindelijk betaalt. Wij stellen voor u een overzichtelijke offerte op zodat u weet waar u aan toe bent. Het fundament van die offerte? Een gratis persoonlijk plaatsbezoek.

Situatie ter plaatse bekijken

Komt u bij ons langs voor een offerte voor uw ramen en deuren? Dan luisteren wij heel goed naar uw wensen, verwachtingen en situatie. Vervolgens krijgt u van ons professionele uitleg en advies over uw mogelijkheden. Met die informatie gaat u naar huis om eens rustig over uw opties na te denken en uw keuzes te maken. Weet u wat u wilt? Dan maken we een afspraak voor een gratis persoonlijk plaatsbezoek. Want wij kunnen voor u geen offerte op maat opstellen als we de situatie ter plaatse niet gezien hebben.

Onaangename verrassingen voorkomen

Is zo’n persoonlijk plaatsbezoek wel nodig? Ja. Want zo krijgt onze expert een duidelijk beeld van wat u wilt en kan hij achterhalen of er geen technische uitdagingen zijn of zaken waarmee rekening gehouden moet worden. Met dat bezoek voorkomen we dus onaangename verrassingen tijdens de uitvoering van uw project. Bovendien levert zo’n plaatsbezoek de informatie op die we nodig hebben om voor u een glasheldere offerte voor uw ramen en deuren op te stellen. Zonder verborgen kosten!

Wilt u een duidelijke offerte voor uw ramen en deuren? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in onze toonzaal in Tessenderlo.

Gratis offerte aanvragen

BEVA PLUS

Exclusieve dealer van Profel