Harmonieuze kleuren en materialen kiezen voor uw ramen en deuren

De meeste mensen die naar onze toonzaal komen zijn van mening dat ze moeten kiezen tussen hout, pvc en aluminium als materiaal voor hun ramen en deuren. Ze vragen ons dan ook vaak welk materiaal de beste keuze voor hen is. Ons antwoord? Dat hangt van uw wensen, verwachtingen en smaak af. Want die bepalen het ideale materiaal voor uw woning.

Durven experimenteren met kleuren en materialen

Bij BEVA PLUS streven we in alle projecten naar het mooiste, beste en duurzaamste resultaat. Dat betekent dat we niet vasthouden aan de traditionele materiaalkeuzes, stijlen en kleuren. Want wij denken verder dan het ‘één huis, één stijl’-principe en durven te experimenteren met kleur, stijl en materiaal.

materiaal ramen

Harmonie met vijf sleutelwoorden

We benaderen elk project met een open geest, luisteren goed naar u en bekijken de mogelijkheden. Met die aanpak slagen we erin om ramen en deuren van verschillende kleuren, stijlen en materialen te laten samensmelten tot één mooi, harmonieus geheel waarbij esthetiek, functionaliteit, kwaliteit, duurzaamheid en gebruikscomfort de sleutelwoorden zijn.

Een mooi voorbeeld

Hoe zo’n combinatie eruitziet? Dat ontdekt u door een blik te werpen op het project dat wij voor het gezin Brouns-Mattijs mochten realiseren. We haalden er zelfs de pers mee!

Wilt u ook professioneel advies om de juiste keuze voor uw ramen en deuren te maken? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in onze toonzaal in Tessenderlo.

Gratis offerte aanvragen

1 · 2 · 3 · 4

BEVA PLUS

Exclusieve dealer van Profel