Hou het hoofd koel, laat uw ramen vervangen

De zomer is een periode van puffen en zweten. Want de zon maakt almaar meer overuren. Dus trekt u op de warmste momenten van de dag naar binnen. Om vast te stellen dat het daar niet veel koeler is. De oorzaak? Uw oude ramen die niet goed isoleren. Laat uw ramen vervangen door isolerende ramen van BEVA PLUS en geniet van een verfrissende koelte in huis.

Ramen vervangen voor een aangenamere temperatuur

Hebt u een bestaande woning gekocht? Dan is de kans groot dat uw ramen uitgerust zijn met enkel- of dubbelglas en met profielen die niet goed isoleren. Het gevolg? Ze zijn geen partij voor de zomerse hitte, die vlot zijn weg naar binnen vindt. Laat u uw ramen vervangen door hoogrendementsramen met superisolerend glas? Dan krijgt die hitte heel wat moeilijker toegang tot uw woning en is de temperatuur in uw woning ook op de warmste dagen aangenaam.

Dubbele winst

Als u uw ramen laat vervangen door isolerende ramen, dan wint u twee keer. Want isolerende ramen werken in twee richtingen. In de zomer houden ze de hitte buiten, maar in de winter zorgen ze ervoor dat de warmte langer in uw woning blijft. U hoeft dus minder te ‘stoken’ en bespaart op uw energiefactuur.

Ontdek onze kwaliteitsvolle ramen:

In Café Onder de Toren genieten de gasten sinds kort van een aangename temperatuur:

“Dit voorjaar zijn onze nieuwe ramen geplaatst. Boven plaatsten we witte pvc-ramen. Beneden in het café kozen we voor een aluminium schuifdeur aan het terras en aluminium ramen. Het gevoel binnen is totaal anders. De temperatuur is constant en we hebben geen last meer van tocht of condens. Eigenlijk hebben we een volledig nieuw café.” >>

Wilt u ook genieten van het comfort van isolerende ramen en dus uw oude ramen vervangen? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. 

BEVA PLUS

Exclusieve dealer van Profel