Ramen renoveren van a tot z: BEVA PLUS is uw partner!

Ramen hebben een driedubbele functie: ze beschermen u tegen het grillige Belgische weer, brengen daglicht in uw woning én zorgen voor thermische en akoestische isolatie. Tenminste als ze in topconditie zijn.
Hebben uw ramen al heel wat jaren op de teller? Dan verlaagt het comfort dat ze bieden aanzienlijk. Ze dragen dan nog maar weinig bij tot de energiezuinigheid van uw woning. Hebt u zulke ramen? Dan doet u er goed aan om ze te renoveren.

Zorgeloos uw ramen renoveren

Waarschijnlijk associeert u ramen renoveren met kopzorgen, stress en geregel. U moet partners en leveranciers zoeken, nadenken over een goede planning, maatregelen nemen om een vlotte uitvoering te verzekeren en heel veel beslissingen nemen. En daar staat u niet om te springen. Begrijpelijk. Het goede nieuws? BEVA PLUS is als renovatiespecialist uw partner om snel, zorgeloos en zonder overlast uw ramen van a tot z te renoveren.

Geen onaangename verrassingen

Professioneel advies op maat, een hoogwaardige en vlotte uitvoering, een goede communicatie, een transparante offerte en factuur, én een uitstekende nazorg. Dat zijn de pijlers in onze aanpak en uw garantie op een vlekkeloze realisatie van uw renovatieproject. Mogen wij uw ramen renoveren? Dan weet u dankzij ons heldere stappenplan van a tot z precies wat u mag verwachten.

BEVA PLUS als totaalpartner

BEVA PLUS maakt het u graag gemakkelijk. Daarom zijn we ook uw partner voor deuren, garagepoorten, rolluiken, vliegenramen, zonwering, screens, sierluiken en slagvensters. Zo hoeft u niet met meerdere partijen samen te werken, verzekert u zich van een vlotte uitvoering van uw renovatieproject en van minder papierwerk, want wij zetten voor u alles op één overzichtelijke offerte en factuur.

Kies ook voor het gemak van een totaalpartner om uw ramen te renoveren. Neem contact met ons op of kom langs in onze toonzaal in Tessenderlo voor meer informatie.

Gratis offerte aanvragen

1 · 2

BEVA PLUS

Exclusieve dealer van Profel