Vijf redenen om uw deuren te vervangen

Als renovatiespecialist vragen mensen ons soms of het niet mogelijk is om alleen hun ramen te vervangen en hun deuren te behouden. Want die deuren zijn volgens hen nog in goede staat en ze willen ze de kosten van hun renovatieproject drukken. Ons antwoord? Deuren niet vervangen is uiteraard een optie … maar de ervaring leert ons dat de meeste mensen er snel spijt van krijgen als ze alleen voor hun ramen kiezen.

Professioneel advies

Naast ons vakmanschap en de kwaliteit van onze ramen en deuren is het professionele advies een belangrijke reden waarom onze klanten voor BEVA PLUS kiezen. Wij denken mee en bieden maatoplossingen. En dat meedenken vertaalt zich dus ook in ons advies om bij grote raamrenovaties altijd de deuren mee te vervangen. Dit zijn onze vijf belangrijkste argumenten:
Deuren vervangen

1. Meer baten dan kosten

U gaat ervan uit dat u bespaart wanneer u uw deuren behoudt. En ja, uw factuur is natuurlijk lager als u ervoor kiest om uw deuren niet te vervangen. Maar die besparing weegt niet op tegen de voordelen van nieuwe deuren. Want daarmee verhoogt u uw wooncomfort en veiligheid en verlaagt u uw energiefactuur. Anders gezegd: de kosten verbleken bij de baten!

2. Lagere energiekosten

De vooruitgang staat niet stil. Het resultaat? De kwaliteit en de isolatiewaarde van ramen en deuren uit pvc, aluminium of hout is veel beter dan jaren geleden. Als u naast uw ramen ook uw deuren vervangt, bespaart u dus extra op uw energiekosten.

3. Meer wooncomfort

Hedendaagse deuren blinken niet alleen uit op het vlak van thermische isolatie, ook hun akoestische isolatiewaarden zijn ongeëvenaard. Dat betekent dat u met nieuwe deuren vervelende of storende omgevingsgeluiden binnen nauwelijks hoort, en u dus uw wooncomfort vergroot.

4. Beter beveiligd

Met moderne ramen en deuren houdt u gemakkelijker ongewenste bezoekers buiten. U kunt kiezen voor ramen en deuren met inbraakwerende systemen, zoals inbraakwerende sluitnokken en sluitstukken, stevige scharnieren en veiligheidssloten. Extra beveiliging voor u, uw gezin en uw bezittingen!

5. Geen stijlbreuk

Uw ramen en deuren zijn bepalende elementen voor de look van uw woning. Vervangt u uw ramen? Dan kiest u ook beter voor nieuwe deuren om een stijlbreuk te voorkomen. Zo bewaart u de harmonie van uw gevels en geeft u uw woning de juiste uitstraling.

Wilt u uw ramen en deuren vervangen? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Bent u in de buurt van Tessenderlo? Kom dan zeker eens langs in onze toonzaal.

 

BEVA PLUS

Exclusieve dealer van Profel