Uw garagepoort als perfecte finishing touch voor uw woning

De functionele waarde van uw garagepoort hoeft geen uitleg meer. Maar uw garagepoort speelt nog een andere belangrijke rol. Ze is hét element waarmee u een esthetische meerwaarde creëert voor de aanblik van uw woning. Want uw garagepoort neemt een prominente plaats in uw voorgevel in. Daarom biedt BEVA PLUS u sectionaalpoorten en kantelpoorten aan die niet alleen uitblinken in duurzaamheid, comfort en veiligheid maar ook het uiterlijk van uw woning nog meer cachet geven.

Garagepoorten van Profel

Als dé specialist in ramen, deuren, schuiframen en garagepoorten wil BEVA PLUS alleen het beste. Daarom kiezen wij voor onze garagepoorten – net zoals voor onze ramen, deuren en schuiframen – voor de kwaliteit van Profel. U vindt bij ons dan ook altijd een hoogwaardige en duurzame garagepoort die perfect past bij uw ramen, deuren en schuiframen. Weet u niet of u moet kiezen voor een sectionaalpoort of een kantelpoort? Twijfelt u tussen een bekleding in pvc, aluminium of hout? Of krijgt u graag kleuradvies? Dan helpen wij u met plezier verder. En zodra u uw keuze gemaakt hebt, zorgen wij voor een snelle en vlotte plaatsing.

Geef uw woning nog meer uitstraling met een kwaliteitsvolle garagepoort. Neem contact op voor meer informatie of kom gerust eens langs in onze toonzaal in Tessenderlo.

BEVA PLUS

Exclusieve dealer van Profel