Een sectionaalpoort met een kattenluik: de ideale portier 

Hebt u een poes met Garfield-kapsones? Durft ze al eens te experimenteren met uw interieur en verwart ze uw lederen salon steevast met een krabpaal? Dan laat u uw kat beter niet alleen in huis wanneer u gaat werken of geniet van een dagje uit. 

Maar uw pluizige knuffelbol de hele dag in de garage opsluiten, is ook geen optie. Want een kat heeft vrijheid nodig en moet op tijd de wijde wereld kunnen intrekken. Uw oplossing? Een sectionaalpoort met een kattenluik. Zo laat u uw kat met een gerust gevoel thuis.

Geen impact op het uitzicht van uw sectionaalpoort

Kiest u voor een sectionaalpoort met een kattenluik? Maakt u zich dan vooral geen zorgen over de impact op het uitzicht van uw sectionaalpoort. Een kattenluik is klein en altijd leverbaar in dezelfde kleur en uitvoering als uw poort. U merkt het dus amper op. 

Uw sectionaalpoort blijft een veilige portier

Bang voor inbrekers die zich via het kattenluik toegang tot uw woning verschaffen? Niet nodig, want een kattenluik maakt uw sectionaalpoort niet minder inbraakveilig. Ze is een veilige portier. Het luik is zo klein dat zelfs de lenigste inbreker er onmogelijk door kan kruipen. De enige die dus vrij toegang tot uw woning heeft, is uw kat. En daar doet u het voor.

Hebt u interesse in een kwalitatief hoogstaande en duurzame sectionaalpoort met een kattenluik? Neem dan gerust contact met ons op of kom eens langs in onze toonzaal in Tessenderlo.

BEVA PLUS

Exclusieve dealer van Profel