Gearchiveerd nieuwsberichten

Hoogrendementsglas in ramen en deuren

De energieprijzen zijn het voorbije jaar fors gestegen, om energie te besparen zullen woningen dus energiezuiniger moeten worden. Maar hoe maak je een woning energiezuiniger?

Rolluiken en zolderramen voor Carina Bielen uit Laakdal

Carina Bielen uit Laakdal koos voor nieuwe voorzetrolluiken en ramen van BEVA PLUS.

OPEN-ZATERDAGEN

Maak een afspraak en ontdek onze acties op maat voor uw nieuwe ramen en deuren.

Batibouw opendeurdagen [op afspraak]

Maak een afspraak op zaterdag 6, 13, 20 of 27 maart en kom onze Batibouw condities ontdekken!

Voeg BEVA PLUS toe aan uw bouwroute!

Heeft u (ver)bouwplannen? Vandaag of in de toekomst. Kom in het weekend van 13 en 14 maart langs in onze showroom voor persoonlijk advies op maat.

December is door UNIZO uitgeroepen als 𝐰𝐢𝐧𝐤𝐞𝐥𝐡𝐢𝐞𝐫𝐦𝐚𝐚𝐧𝐝!
Winkeldorp-tessenderlo

Alle klanten die bij ons een bestelling plaatsen in december ontvangen een 𝐥𝐞𝐮𝐤𝐞 𝐜𝐚𝐝𝐞𝐚𝐮 𝐜𝐡𝐞𝐪𝐮𝐞 om te spenderen in Winkeldorp Tessenderlo.

Onze deur staat terug open!

Kom gerust langs in onze toonzaal voor uw persoonlijke begeleiding in het kiezen van de juiste ramen en deuren. Wij nemen de correcte maatregelen om te zorgen dat u risicovrij de toonzaal kunt bezoeken.

In 7 stappen naar uw nieuwe kwaliteitsvolle ramen en deuren

BEVA PLUS begeleidt u in zeven eenvoudige stappen naar kwaliteitsvolle ramen en deuren!

Warm Edge-afstandshouders boosten de isolatiewaarde van uw ramen

Het warmteverlies aan de randen van uw beglazing beperken tot een absoluut minimum? Dat doet u met de Warm Edge-afstandshouders van BEVA PLUS.

7 redenen om voor pvc-ramen en -deuren te kiezen

Waarom u kiest voor ramen en deuren uit pvc? Omdat die veel voordelen hebben! BEVA PLUS geeft u graag een overzicht van de troeven van pvc.

Bestel nu uw ramen en deuren | Ontvang uw nieuwjaarskorting
Beva-NieuwjaarsActie2020-LIGGEND

Neem vrijblijvend contact op voor een offerte en ontdek uw nieuwjaarskorting.

Dubbel glas, de norm vanaf 2020

Vanaf 2020 geldt voor alle woningen in Vlaanderen de dubbelglasnorm. BEVA PLUS legt u uit wat dat betekent en welke impact de norm heeft op uw woning.

Bestel nu uw ramen en deuren | Ontvang uw kerstgeschenk & een korting
Beva-EindejaarsActie2019-LIGGEND

Neem vrijblijvend contact op voor een offerte en ontdek uw korting.

Uw ramen vervangen, ook in de winter?

Ontdek waarom het geen enkel probleem is om uw ramen in de winter te laten vervangen. BEVA PLUS zet alle redenen voor u op een rij.

Kom onze nieuwe toonzaal ontdekken tijdens onze opendeurdagen

Op 5, 12 en 19 oktober zetten we bij BEVA PLUS de deuren van onze vernieuwde toonzaal wagenwijd open. Kom langs en geniet van onze najaarscondities!

De betekenis van de U-waarde van ramen, glashelder voor u uitgelegd

De U-waarde van ramen doet bij u vast een belletje rinkelen. Maar wat betekent de U-waarde precies? BEVA PLUS, specialist in ramen en deuren, deelt zijn expertise.

Een nieuwe thuis voor ons, een korting voor u!

BEVA PLUS verhuist en dat is goed nieuw voor u. Want u geniet de hele maand juli van 10% verhuiskorting!

Vijf renovatietips om vlot uw ramen en deuren te vervangen

Overweegt u om uw ramen en deuren te vervangen? Hou dan zeker rekening met de renovatietips van renovatiespecialist BEVA PLUS!

Een persoonlijk plaatsbezoek: uw garantie op een glasheldere offerte!

Zoekt u een partner voor uw ramen en deuren? Vertrouw op de ervaring en expertise van BEVA PLUS en verzeker u van topkwaliteit én een glasheldere offerte.

Harmonieuze kleuren en materialen kiezen voor uw ramen en deuren

Het juiste materiaal voor uw ramen en deuren kiezen? Dat doet u met het professionele advies van de experts van BEVA PLUS, dé specialist in ramen en deuren.

Ramen plaatsen? Kies voor een vakman!

Wilt u zonder kopzorgen nieuwe ramen en deuren laten plaatsen? Kies dan voor de ervaring en expertise van de vakmannen van BEVA PLUS uit Tessenderlo.

Ramen renoveren van a tot z: BEVA PLUS is uw partner!

Wilt u uw ramen renoveren? Kies dan voor de ervaring en expertise van renovatiespecialist BEVA PLUS uit Tessenderlo.

BEVA PLUS stelt voor: onze Batibouw-actie op ramen en deuren

Bestel tijdens Batibouw uw hoogwaardige Profel-ramen en -deuren bij BEVA PLUS in Tessenderlo en krijg tot 2500 euro korting.

BEVA PLUS in de krant

Ontdek onze mooie realisatie in het dossier Bouwen & Renoveren dat als bijlage verschijnt in De Standaard, Het Nieuwsblad, Het Belang van Limburg, De Gazet van Antwerpen en l'Avenir.

Wij bestaan 15 jaar! | BEVA PLUS

Vijftien jaar. Zolang is BEVA PLUS al uw betrouwbare partner en installateur van hoogwaardige ramen, deuren, poorten, rolluiken, zonweringen en sierluiken.

Uw ramen en deuren vervangen? Vraag uw renovatiepremie aan!

Gaat u uw ramen en/of deuren vervangen? Dan kunt u in aanmerking komen voor een renovatiepremie. Renovatiespecialist BEVA PLUS legt u graag de spelregels uit.

Het ene rolluik is het andere niet

BEVA PLUS biedt drie soorten rolluiken aan. Wilt u precies weten hoe inbouw-, opbouw- en voorzetrolluiken van elkaar verschillen? U leest het in onze blog.

Renovatiedagen: korting op de renovatie van uw ramen en deuren

Gaat u renoveren? Kom dan in oktober en november uw nieuwe kwaliteitsvolle ramen en deuren bestellen bij BEVA PLUS en geniet van interessante kortingen!

Een BEVA PLUS-monteur onderscheidt zich zo!

Zorgeloos uw ramen en deuren vervangen? Daarvoor vertrouwt u op de monteurs van BEVA PLUS. Ontdek hoe zij zich onderscheiden.

Nu uw deuren en ramen bestellen? Een uitstekend idee!

Wilt u zeker weten dat u in het najaar niet hoeft te wachten op uw nieuwe ramen en deuren? Dan doet u er goed aan om ze nu al te bestellen!

Goed nieuws: de BEVA PLUS-familie breidt uit!

Op zoek naar kwaliteitsvolle en duurzame ramen en deuren? Ontdek dan het uitgebreide aanbod van BEVA PLUS, dé specialist in ramen en deuren.

Zomeractie: BEVA PLUS schenkt u tot 1500 euro korting op uw ramen en deuren!

Kom van 21 mei tot 30 juni de kwaliteitsvolle ramen en deuren van BEVA PLUS ontdekken en geniet dankzij onze zomeractie tot 1500 euro korting!

BEVA PLUS begint aan de lenteschoonmaak! 5 tips om uw deuren en ramen te onderhouden

Wilt u lang genieten van uw ramen en deuren? Geef ze dan regelmatig een onderhoudsbeurt. Specialist in ramen en deuren BEVA PLUS geeft u 5 tips.

5 redenen om uw garagepoort te vervangen door een sectionaalpoort

We krijgen bij BEVA PLUS heel wat mensen over de vloer die ons uitvoerig komen vertellen over hun renovatieplannen voor hun ramen en deuren. Vaak hebben ze hun huiswerk al gemaakt en weten ze al behoorlijk wat over de mogelijkheden voor hun ramen en deuren. Maar als we vragen naar hun wensen voor een nieuwe garagepoort … dan blijft het vaak stil. Toch zijn er heel wat goede redenen om een oude garagepoort te vervangen.

Een vast raam vervangen door een schuifraam? Natuurlijk kan dat!

Wilt u genieten van meer lichtinval en comfort in uw woning? Laat raamspecialist BEVA PLUS dan een vast raam vervangen door een schuifraam.

Driedubbel glas gratis: ons eindejaarsgeschenk voor u!

Geniet nog tot en met 22 december van gratis driedubbel glas bij BEVA PLUS, uw specialist in hoogwaardige ramen en deuren met duurzame Profel-profielen.

Pvc- of aluminium ramen? Kiezen is … winnen!

De ervaring leert ons dat mensen het vaak moeilijk vinden om te kiezen tussen ramen uit pvc of aluminium. De meeste vragen die we krijgen gaan over die materiaalkeuze. Het antwoord is simpel: alles hangt af van uw smaak, situatie en budget.

Vijf isolatietips voor een warme winter

Op gure en koude winterdagen de warmte in uw woning houden? Dat doet u met de vijf praktische isolatietips van BEVA PLUS.

Condens op uw ramen? Zo pakt u het aan!

Hebt u condens aan de binnenkant van uw ramen? Lees dan de nieuwste blog van BEVA PLUS, uw specialist in ramen en deuren.

Vijf redenen om uw deuren te vervangen

Overweegt u om uw ramen en deuren te laten vervangen? Ontdek dan zeker de duurzame topkwaliteit van BEVA PLUS uit Tessenderlo.

Hou het hoofd koel, laat uw ramen vervangen

De hitte op warme dagen buitenhouden én besparen op uw energiefactuur? Dat kan! Gewoon uw oude ramen vervangen door isolerende ramen.

Hoe uw ramen wassen met een extra blinkend resultaat?

Wilt u lang genieten van uw kwaliteitsvolle ramen? Dan moet u ze goed onderhouden en regelmatig wassen. BEVA PLUS geeft uitleg.

5 redenen om uw ramen te renoveren

Uw ramen renoveren? Dat betekent besparen op uw energiefactuur én uw wooncomfort verhogen. BEVA PLUS vertelt u waarom.

Een vliegenschuifraam: praktisch én stijlvol insecten weren

Op zoek naar een mooi én praktisch vliegenschuifraam om ongewenste insecten buiten te houden? Ontdek het aanbod van BEVA PLUS!

De voordelen van pvc-ramen met aluminium schaal

Op zoek naar pvc-ramen met aluminium schaal van duurzame kwaliteit? Kies dan voor de hoogwaardige ramen van BEVA PLUS.

Binnenafwerking ramen: dé finishing touch van uw renovatieproject

Uw nieuwe ramen verdienen een hoogwaardige binnenafwerking. Kies voor de aanpak en ervaring van BEVA PLUS, uw specialist in ramen en deuren.

Kattenluik in sectionaalpoort

Op zoek naar een kwaliteitsvolle sectionaalpoort met kattenluik? Kies voor de duurzame kwaliteit van de sectionaalpoorten van BEVA PLUS in Tessenderlo.

Nieuwe ramen, deuren en rolluiken voor bronzen medaillewinnaar Rio 2016

Judoka Dirk Van Tichelt vertrouwde voor zijn nieuwe ramen, deuren en rolluiken op de topkwaliteit, ruime ervaring en uitstekende dienstverlening van BEVA PLUS.

Nieuwe kleurencombinaties pvc gecombineerd met aluminium

Nu kunt u ramen in pvc gecombineerd met aluminium in twee nieuwe kleurencombinaties verkrijgen. Ontdek ze bij BEVA PLUS.

Nieuwe website BEVA PLUS
nieuwe_website_beva_plus

Welkom op onze nieuwe website! Neem alvast een kijkje.

Teambuilding BEVA PLUS

Als teambuildingactiviteit ging het hele BEVA PLUS-team op kajaktrip. Mét lekker eten en drinken natuurlijk! Bekijk hier de foto's.

Renovatieproject Schaffen

Voor het renovatieproject in Schaffen hebben we stalen ramen vervangen door aluminium ramen in landelijke stijl.

Renovatieproject Vlierpad

Voor het renovatieproject van Vlierpad in Aarschot hadden we de opdracht gekregen 3 dezelfde woningen te renoveren

Totaalrenovatie familie Van Blerckom

Een totaalrenovatie van de ramen bij de familie Van Blerckom in Diest.

BEVA PLUS

Exclusieve dealer van Profel