Grasduin in onze laatste nieuwtjes

Een nieuwe thuis voor ons, een korting voor u!

BEVA PLUS verhuist en dat is goed nieuw voor u. Want u geniet de hele maand juli van 10% verhuiskorting!

Vijf renovatietips om vlot uw ramen en deuren te vervangen

Overweegt u om uw ramen en deuren te vervangen? Hou dan zeker rekening met de renovatietips van renovatiespecialist BEVA PLUS!

Een persoonlijk plaatsbezoek: uw garantie op een glasheldere offerte!

Zoekt u een partner voor uw ramen en deuren? Vertrouw op de ervaring en expertise van BEVA PLUS en verzeker u van topkwaliteit én een glasheldere offerte.

Harmonieuze kleuren en materialen kiezen voor uw ramen en deuren

Het juiste materiaal voor uw ramen en deuren kiezen? Dat doet u met het professionele advies van de experts van BEVA PLUS, dé specialist in ramen en deuren.

Ramen plaatsen? Kies voor een vakman!

Wilt u zonder kopzorgen nieuwe ramen en deuren laten plaatsen? Kies dan voor de ervaring en expertise van de vakmannen van BEVA PLUS uit Tessenderlo.

Ramen renoveren van a tot z: BEVA PLUS is uw partner!

Wilt u uw ramen renoveren? Kies dan voor de ervaring en expertise van renovatiespecialist BEVA PLUS uit Tessenderlo.

BEVA PLUS stelt voor: onze Batibouw-actie op ramen en deuren

Bestel tijdens Batibouw uw hoogwaardige Profel-ramen en -deuren bij BEVA PLUS in Tessenderlo en krijg tot 2500 euro korting.

BEVA PLUS in de krant

Ontdek onze mooie realisatie in het dossier Bouwen & Renoveren dat als bijlage verschijnt in De Standaard, Het Nieuwsblad, Het Belang van Limburg, De Gazet van Antwerpen en l'Avenir.

Wij bestaan 15 jaar! | BEVA PLUS

Vijftien jaar. Zolang is BEVA PLUS al uw betrouwbare partner en installateur van hoogwaardige ramen, deuren, poorten, rolluiken, zonweringen en sierluiken.

Uw ramen en deuren vervangen? Vraag uw renovatiepremie aan!

Gaat u uw ramen en/of deuren vervangen? Dan kunt u in aanmerking komen voor een renovatiepremie. Renovatiespecialist BEVA PLUS legt u graag de spelregels uit.

Het ene rolluik is het andere niet

BEVA PLUS biedt drie soorten rolluiken aan. Wilt u precies weten hoe inbouw-, opbouw- en voorzetrolluiken van elkaar verschillen? U leest het in onze blog.

Renovatiedagen: korting op de renovatie van uw ramen en deuren

Gaat u renoveren? Kom dan in oktober en november uw nieuwe kwaliteitsvolle ramen en deuren bestellen bij BEVA PLUS en geniet van interessante kortingen!

Een BEVA PLUS-monteur onderscheidt zich zo!

Zorgeloos uw ramen en deuren vervangen? Daarvoor vertrouwt u op de monteurs van BEVA PLUS. Ontdek hoe zij zich onderscheiden.

BEVA PLUS

Exclusieve dealer van Profel

Partner van Wilms