Grasduin in onze laatste nieuwtjes

Ramen plaatsen? Kies voor een vakman!

Wilt u zonder kopzorgen nieuwe ramen en deuren laten plaatsen? Kies dan voor de ervaring en expertise van de vakmannen van BEVA PLUS uit Tessenderlo.

Ramen renoveren van a tot z: BEVA PLUS is uw partner!

Wilt u uw ramen renoveren? Kies dan voor de ervaring en expertise van renovatiespecialist BEVA PLUS uit Tessenderlo.

BEVA PLUS stelt voor: onze Batibouw-actie op ramen en deuren

Bestel tijdens Batibouw uw hoogwaardige Profel-ramen en -deuren bij BEVA PLUS in Tessenderlo en krijg tot 2500 euro korting.

BEVA PLUS in de krant

Ontdek onze mooie realisatie in het dossier Bouwen & Renoveren dat als bijlage verschijnt in De Standaard, Het Nieuwsblad, Het Belang van Limburg, De Gazet van Antwerpen en l'Avenir.

Wij bestaan 15 jaar! | BEVA PLUS

Vijftien jaar. Zolang is BEVA PLUS al uw betrouwbare partner en installateur van hoogwaardige ramen, deuren, poorten, rolluiken, zonweringen en sierluiken.

Uw ramen en deuren vervangen? Vraag uw renovatiepremie aan!

Gaat u uw ramen en/of deuren vervangen? Dan kunt u in aanmerking komen voor een renovatiepremie. Renovatiespecialist BEVA PLUS legt u graag de spelregels uit.

Het ene rolluik is het andere niet

BEVA PLUS biedt drie soorten rolluiken aan. Wilt u precies weten hoe inbouw-, opbouw- en voorzetrolluiken van elkaar verschillen? U leest het in onze blog.

Renovatiedagen: korting op de renovatie van uw ramen en deuren

Gaat u renoveren? Kom dan in oktober en november uw nieuwe kwaliteitsvolle ramen en deuren bestellen bij BEVA PLUS en geniet van interessante kortingen!

Een BEVA PLUS-monteur onderscheidt zich zo!

Zorgeloos uw ramen en deuren vervangen? Daarvoor vertrouwt u op de monteurs van BEVA PLUS. Ontdek hoe zij zich onderscheiden.

Nu uw deuren en ramen bestellen? Een uitstekend idee!

Wilt u zeker weten dat u in het najaar niet hoeft te wachten op uw nieuwe ramen en deuren? Dan doet u er goed aan om ze nu al te bestellen!

Goed nieuws: de BEVA PLUS-familie breidt uit!

Op zoek naar kwaliteitsvolle en duurzame ramen en deuren? Ontdek dan het uitgebreide aanbod van BEVA PLUS, dé specialist in ramen en deuren.

Zomeractie: BEVA PLUS schenkt u tot 1500 euro korting op uw ramen en deuren!

Kom van 21 mei tot 30 juni de kwaliteitsvolle ramen en deuren van BEVA PLUS ontdekken en geniet dankzij onze zomeractie tot 1500 euro korting!

BEVA PLUS begint aan de lenteschoonmaak! 5 tips om uw deuren en ramen te onderhouden

Wilt u lang genieten van uw ramen en deuren? Geef ze dan regelmatig een onderhoudsbeurt. Specialist in ramen en deuren BEVA PLUS geeft u 5 tips.

5 redenen om uw garagepoort te vervangen door een sectionaalpoort

We krijgen bij BEVA PLUS heel wat mensen over de vloer die ons uitvoerig komen vertellen over hun renovatieplannen voor hun ramen en deuren. Vaak hebben ze hun huiswerk al gemaakt en weten ze al behoorlijk wat over de mogelijkheden voor hun ramen en deuren. Maar als we vragen naar hun wensen voor een nieuwe garagepoort … dan blijft het vaak stil. Toch zijn er heel wat goede redenen om een oude garagepoort te vervangen.

BEVA PLUS

Exclusieve dealer van Profel

Partner van Wilms