Grasduin in onze laatste nieuwtjes

Een vast raam vervangen door een schuifraam? Natuurlijk kan dat!

Wilt u genieten van meer lichtinval en comfort in uw woning? Laat raamspecialist BEVA PLUS dan een vast raam vervangen door een schuifraam.

Driedubbel glas gratis: ons eindejaarsgeschenk voor u!

Geniet nog tot en met 22 december van gratis driedubbel glas bij BEVA PLUS, uw specialist in hoogwaardige ramen en deuren met duurzame Profel-profielen.

Pvc- of aluminium ramen? Kiezen is … winnen!

De ervaring leert ons dat mensen het vaak moeilijk vinden om te kiezen tussen ramen uit pvc of aluminium. De meeste vragen die we krijgen gaan over die materiaalkeuze. Het antwoord is simpel: alles hangt af van uw smaak, situatie en budget.

Vijf isolatietips voor een warme winter

Op gure en koude winterdagen de warmte in uw woning houden? Dat doet u met de vijf praktische isolatietips van BEVA PLUS.

Condens op uw ramen? Zo pakt u het aan!

Hebt u condens aan de binnenkant van uw ramen? Lees dan de nieuwste blog van BEVA PLUS, uw specialist in ramen en deuren.

Vijf redenen om uw deuren te vervangen

Overweegt u om uw ramen en deuren te laten vervangen? Ontdek dan zeker de duurzame topkwaliteit van BEVA PLUS uit Tessenderlo.

Hou het hoofd koel, laat uw ramen vervangen

De hitte op warme dagen buitenhouden én besparen op uw energiefactuur? Dat kan! Gewoon uw oude ramen vervangen door isolerende ramen.

Hoe uw ramen wassen met een extra blinkend resultaat?

Wilt u lang genieten van uw kwaliteitsvolle ramen? Dan moet u ze goed onderhouden en regelmatig wassen. BEVA PLUS geeft uitleg.

5 redenen om uw ramen te renoveren

Uw ramen renoveren? Dat betekent besparen op uw energiefactuur én uw wooncomfort verhogen. BEVA PLUS vertelt u waarom.

Een vliegenschuifraam: praktisch én stijlvol insecten weren

Op zoek naar een mooi én praktisch vliegenschuifraam om ongewenste insecten buiten te houden? Ontdek het aanbod van BEVA PLUS!

Beva Plus

Exclusieve dealer van Profel

Partner van Wilms

Blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen. Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Inschrijven