Grasduin in onze laatste nieuwtjes

Wij bestaan 15 jaar! | BEVA PLUS

Vijftien jaar. Zolang is BEVA PLUS al uw betrouwbare partner en installateur van hoogwaardige ramen, deuren, poorten, rolluiken, zonweringen en sierluiken.

Uw ramen en deuren vervangen? Vraag uw renovatiepremie aan!

Gaat u uw ramen en/of deuren vervangen? Dan kunt u in aanmerking komen voor een renovatiepremie. Renovatiespecialist BEVA PLUS legt u graag de spelregels uit.

Het ene rolluik is het andere niet

BEVA PLUS biedt drie soorten rolluiken aan. Wilt u precies weten hoe inbouw-, opbouw- en voorzetrolluiken van elkaar verschillen? U leest het in onze blog.

Renovatiedagen: korting op de renovatie van uw ramen en deuren

Gaat u renoveren? Kom dan in oktober en november uw nieuwe kwaliteitsvolle ramen en deuren bestellen bij BEVA PLUS en geniet van interessante kortingen!

Een BEVA PLUS-monteur onderscheidt zich zo!

Zorgeloos uw ramen en deuren vervangen? Daarvoor vertrouwt u op de monteurs van BEVA PLUS. Ontdek hoe zij zich onderscheiden.

Nu uw deuren en ramen bestellen? Een uitstekend idee!

Wilt u zeker weten dat u in het najaar niet hoeft te wachten op uw nieuwe ramen en deuren? Dan doet u er goed aan om ze nu al te bestellen!

Goed nieuws: de BEVA PLUS-familie breidt uit!

Op zoek naar kwaliteitsvolle en duurzame ramen en deuren? Ontdek dan het uitgebreide aanbod van BEVA PLUS, dé specialist in ramen en deuren.

Zomeractie: BEVA PLUS schenkt u tot 1500 euro korting op uw ramen en deuren!

Kom van 21 mei tot 30 juni de kwaliteitsvolle ramen en deuren van BEVA PLUS ontdekken en geniet dankzij onze zomeractie tot 1500 euro korting!

BEVA PLUS begint aan de lenteschoonmaak! 5 tips om uw deuren en ramen te onderhouden

Wilt u lang genieten van uw ramen en deuren? Geef ze dan regelmatig een onderhoudsbeurt. Specialist in ramen en deuren BEVA PLUS geeft u 5 tips.

5 redenen om uw garagepoort te vervangen door een sectionaalpoort

We krijgen bij BEVA PLUS heel wat mensen over de vloer die ons uitvoerig komen vertellen over hun renovatieplannen voor hun ramen en deuren. Vaak hebben ze hun huiswerk al gemaakt en weten ze al behoorlijk wat over de mogelijkheden voor hun ramen en deuren. Maar als we vragen naar hun wensen voor een nieuwe garagepoort … dan blijft het vaak stil. Toch zijn er heel wat goede redenen om een oude garagepoort te vervangen.

Een vast raam vervangen door een schuifraam? Natuurlijk kan dat!

Wilt u genieten van meer lichtinval en comfort in uw woning? Laat raamspecialist BEVA PLUS dan een vast raam vervangen door een schuifraam.

Een vliegenschuifraam: praktisch én stijlvol insecten weren

Op zoek naar een mooi én praktisch vliegenschuifraam om ongewenste insecten buiten te houden? Ontdek het aanbod van BEVA PLUS!

BEVA PLUS

Exclusieve dealer van Profel

Partner van Wilms