Uw ramen vervangen door ramen van topkwaliteit

Nieuwe ramen kiezen voor uw woning, appartement of kantoor betekent: keuzes maken. Gaat u voor hout, pvc, aluminium of een combinatie? Kiest u voor een linkse of rechtse draairichting? En wilt u ramen met of zonder rolluiken of screens? Niet gemakkelijk. En dat beseffen wij bij BEVA PLUS heel goed. Daarom begeleiden wij u in uw keuzeproces. Door u uitgebreid te adviseren en maatwerk te bieden.

Kwaliteitsvolle ramen van Profel

BEVA PLUS plaatst ramen van de Belgische producent Profel. Bij BEVA PLUS kiest u dus voor hoogwaardige ramen met een ongeëvenaarde afwerkingsgraad in de stijl en kleur die u wenst. Uw garantie? Profel investeert voortdurend in innovatie en productverbetering. Dankzij de hoogtechnologische fabricagetechnieken van Profel en de professionele aanpak van BEVA PLUS bent u dan ook altijd zeker van duurzame ramen die voldoen aan de nieuwste trends en evoluties op de markt.

Wilt u uw oude ramen renoveren en vervangen door nieuwe ramen van betaalbare topkwaliteit? Of gaat u in uw nieuwbouw meteen voor het allerbeste? Neem dan gerust contact met ons op of kom alle opties ontdekken in onze toonzaal in Tessenderlo.

BEVA PLUS

Exclusieve dealer van Profel

Partner van Wilms