De beste ramen en deuren voor André Noukens uit Leopoldsburg

André Noukens: “Het was hoog tijd om al onze houten ramen en deuren te vervangen. Om te weten wat de beste ramen en deuren voor onze woning waren, vroeg ik mijn schoonzoon om raad. Die werkt bij Profel. Hij raadde me pvc aan en zei ook meteen dat ik het best kon samenwerken met renovatiespecialist BEVA PLUS uit Tessenderlo. Dat was heel goed advies! Want de renovatie van onze ramen en deuren is heel vlot verlopen.”

Goed gevoel

“Ik had vanaf het eerste moment een goed gevoel bij BEVA PLUS. Hun adviseur luisterde aandachtig naar me en gaf veel advies zonder me in de ene of de andere richting te duwen. Ik had nooit het gevoel dat hij me iets probeerde te verkopen, maar wel dat hij me echt wilde helpen met de beste ramen en deuren voor mijn specifieke woning.”

Ervaren vaklui

“BEVA PLUS heeft zijn reputatie alle eer aangedaan. Ze zijn echt specialisten in renovatie. Hun ervaren vaklui hebben snel, proper en goed werk geleverd en alles tot in de details afgewerkt. Tijdens het hele renovatieproces hebben ze respect getoond voor ons. En ze hebben ons altijd goed op de hoogte gehouden en de gemaakte afspraken gerespecteerd. Het was heel fijn om met hen samen te werken.”

Probleempje snel opgelost

“De klantenservice bij BEVA PLUS vind ik ook een meerwaarde. Tijdens de plaatsing bleek dat de scharnieren bij een van de ramen niet voorzien waren. Daar kon BEVA PLUS niets aan doen, want die ramen waren zo geleverd. Maar ze hebben niet geaarzeld om meteen actie te ondernemen en het probleem op te lossen. Hun adviseur kwam langs en nam contact op met leverancier Profel. Daardoor was het probleem snel van de baan. Ik kan BEVA PLUS dan ook alleen maar aanraden. Dat doe ik trouwens met veel plezier. Hun reclamepaneel staat hier zelfs nog altijd voor het huis.”

Wilt u ook de beste ramen en deuren voor uw woning? Kies dan voor de topkwaliteit en het advies van BEVA PLUS. Neem gerust contact op voor meer informatie.

 

 

 

 

Foto's voor

 

 

Foto's na

BEVA PLUS

Exclusieve dealer van Profel