Realisaties en ervaringen van klanten

Pvc-ramen en deuren voor Caroline Wilmsen uit Olmen

Caroline Wilmsen uit Olmen werkte voor de tweede keer samen met BEVA PLUS en is opnieuw heel tevreden over de installatie van haar pvc-ramen en deuren.

Een voordeur met spiegelglas voor de familie Janssens uit Testelt

Specialist in ramen en deuren BEVA PLUS plaatste een voordeur met spiegelglas en een pvc-badkamerraam bij de familie Janssens uit Testelt.

Nieuwe pvc-ramen en rolluiken voor Yvonne Convens uit Tessenderlo

Specialist in ramen en deuren BEVA PLUS installeerde pvc-ramen en rolluiken bij Yvonne Convens uit Tessenderlo.

Houten ramen, deuren en een garagepoort voor de familie Van Orshoven-Peperstraete uit Tessenderlo

“Van alle leveranciers die bij onze bouw betrokken waren, staat BEVA PLUS in de top twee van aannemers die goed werk leveren en service bieden.”

Een totaalrenovatie voor de familie Cruysberghs uit Tessenderlo

De totaalrenovatie van de familie Cruysberghs omvatte nieuwe ramen, een nieuwe voordeur, sierluiken én een nieuwe garagepoort. Een groot project waarvoor ze samenwerkten met BEVA PLUS, de renovatiespecialist uit Tessenderlo.

De familie Vandervelpen uit Testelt liet haar ramen vervangen door BEVA PLUS

“Ik kan echt niets aanmerken aan het werk dat BEVA PLUS heeft geleverd en ben dan ook zeer tevreden dat ik voor hen gekozen heb. Als je ook zorgeloos je ramen wilt laten vervangen, dan kan ik BEVA PLUS zeker aanbevelen!”

Een nieuwe voordeur en ramen voor Kelly Leysen uit Tessenderlo

Kelly Leysen wilde een nieuwe voordeur en ramen kopen voor haar woning en koos voor de kwaliteit van renovatiespecialist BEVA PLUS uit Tessenderlo.

Nieuwe ramen voor Jef Swolfs uit Scherpenheuvel

Jef Swolfs uit Scherpenheuvel wilde nieuwe ramen kopen en koos voor het vakmanschap en de kwaliteit van BEVA PLUS.

Nieuwe ramen, deuren en panelen voor Yves Minnen uit Mol

Yves Minnen uit Mol koos voor de renovatie van zijn ramen, deuren en panelen voor de ervaring en expertise van renovatiespecialist BEVA PLUS.

Aluminium schuifdeur en ramen voor café Onder de Toren

BEVA PLUS plaatste nieuwe ramen en een aluminium schuifdeur bij café Onder de Toren in Tessenderlo. Een wereld van verschil voor uitbaters Cel en Brigitte.

Nieuwe ramen, slagvensters en een nieuwe buitendeur voor de familie Vandebrande uit Tessenderlo

De familie Vandebrande koos voor hun nieuwe ramen met slagvensters voor de ervaring en het vakmanschap van renovatiespecialist BEVA PLUS uit Tessenderlo!

De beste ramen en deuren voor André Noukens uit Leopoldsburg

André Noukens uit Leopoldsburg wilde zijn houten ramen en deuren vervangen door de beste ramen en deuren in pvc en koos voor de kwaliteit van BEVA PLUS.

Renovatie van ramen en deuren voor de familie Schoofs uit Tessenderlo

Jos Schoofs uit Tessenderlo koos voor de renovatie van zijn ramen en deuren voor de ervaring en expertise van BEVA PLUS. En daar heeft hij geen spijt van!

Renovatie ramen en deuren bij judoka Dirk Van Tichelt

Judoka Dirk Van Tichelt koos voor BEVA PLUS uit Tessenderlo voor de renovatie van zijn ramen en deuren.

Pvc-schuifraam voor Yves Torbeyns

Yves Torbeyns uit Laakdal koos voor een pvc-schuifraam van BEVA PLUS en kreeg de uitstekende dienstverlening en lachende installateurs er gratis bij.

Houten ramen vervangen bij de familie Vandeweyer

De familie Vandeweyer uit Tessenderlo koos voor de ervaring van renovatiespecialist BEVA PLUS en liet haar houten ramen en deuren vervangen door superisolerende pvc-ramen.

Nieuwe ramen, deuren en rolluiken voor bronzen medaillewinnaar Rio 2016

Judoka Dirk Van Tichelt vertrouwde voor zijn nieuwe ramen, deuren en rolluiken op de topkwaliteit, ruime ervaring en uitstekende dienstverlening van BEVA PLUS.

Een glazen veranda met aluminium Profel-ramen voor de familie Vandepol

BEVA PLUS verwezenlijkte de droom van de familie Vandepol uit Retie en bouwde een glazen veranda van topkwaliteit met aluminium schrijnwerk.

Pvc-ramen en deuren voor de familie Carlier

Voor het renovatieproject van de familie Carlier verving BEVA PLUS de bestaande ramen en deuren door kwaliteitsvolle pvc-ramen en deuren. Ook de volledige binnenafwerking werd uitgevoerd door BEVA PLUS!

BEVA PLUS

Exclusieve dealer van Profel

Partner van Wilms