Pvc-schuifraam voor Yves Torbeyns uit Laakdal

“We hebben onze garage omgebouwd tot een speelkamer. Om zo veel mogelijk buitenlicht naar binnen te halen, kozen we ervoor om onze garagepoort te vervangen door een groot pvc-schuifraam en raam. Ik nam contact op met verschillende leveranciers in de regio Tessenderlo en koos uiteindelijk voor BEVA PLUS.”

Pvc-schuifraam met sterke prijs-kwaliteitverhouding

“BEVA PLUS was niet de goedkoopste keuze, maar ze maakten vanaf het eerste contact een professionele indruk. Ze beloofden mij een offerte en die ontving ik precies op het afgesproken moment. Kortom: ik had een heel goed gevoel bij hen en vertrouwde erop dat ik dat professionalisme ook tijdens de uitvoering van de werkzaamheden zou terugzien.”

Goede communicators

“BEVA PLUS levert vakwerk. Hun pvc-schuifraam is topkwaliteit en de afwerkingsgraad van de bekasting is heel hoog. Maar voor mij onderscheiden ze zich vooral door hun goede communicatie. Toen de installateurs bij ons aankwamen, vertelden ze ons precies wat ze gingen doen en hoelang dat zou duren. Ik was dus perfect geïnformeerd. De mensen van BEVA PLUS bleken heel betrouwbaar: ze kwamen de gemaakte afspraken volledig na. Ik kan hun diensten dan ook alleen maar aanbevelen!”

Wilt u net zoals Yves Torbeyns zorgeloos een pvc-schuifraam laten installeren? Kies dan voor de ervaring en expertise van de BEVA PLUS-installateurs. Neem gerust contact op voor meer informatie of kom langs in onze toonzaal in Tessenderlo. 
   

BEVA PLUS

Exclusieve dealer van Profel