Recente realisaties en ervaringen van klanten

Een service van A tot Z voor Carina
offerte-ramen-14

Wil hierbij nog vermelden dat we zeer tevreden zijn met jullie service , top team :) Jullie service van A tot Z was super in orde ; beginnende met de verkoop( David) ; opmeting (Kurt) ; planning (Annelies) ; plaatsing ( sam & .....naam ontglipt me sorry ) ; de controle (Davy) en niet te vergeten de Facturatie 😅 Kan je de medewerkers hiervoor in onze naam bedanken ? Groetjes Fijn weekend & of verlof Carina

De beste ramen en deuren voor André Noukens uit Leopoldsburg

André Noukens uit Leopoldsburg wilde zijn houten ramen en deuren vervangen door de beste ramen en deuren in pvc en koos voor de kwaliteit van BEVA PLUS.

Renovatie van ramen en deuren voor de familie Schoofs uit Tessenderlo

Jos Schoofs uit Tessenderlo koos voor de renovatie van zijn ramen en deuren voor de ervaring en expertise van BEVA PLUS. En daar heeft hij geen spijt van!

Renovatie ramen en deuren bij judoka Dirk Van Tichelt

Judoka Dirk Van Tichelt koos voor BEVA PLUS uit Tessenderlo voor de renovatie van zijn ramen en deuren.

Pvc-schuifraam voor Yves Torbeyns

Yves Torbeyns uit Laakdal koos voor een pvc-schuifraam van BEVA PLUS en kreeg de uitstekende dienstverlening en lachende installateurs er gratis bij.

Houten ramen vervangen bij de familie Vandeweyer

De familie Vandeweyer uit Tessenderlo koos voor de ervaring van renovatiespecialist BEVA PLUS en liet haar houten ramen en deuren vervangen door superisolerende pvc-ramen.

Een glazen veranda met aluminium Profel-ramen voor de familie Vandepol

BEVA PLUS verwezenlijkte de droom van de familie Vandepol uit Retie en bouwde een glazen veranda van topkwaliteit met aluminium schrijnwerk.

Pvc-ramen en deuren voor de familie Carlier

Voor het renovatieproject van de familie Carlier verving BEVA PLUS de bestaande ramen en deuren door kwaliteitsvolle pvc-ramen en deuren. Ook de volledige binnenafwerking werd uitgevoerd door BEVA PLUS!

BEVA PLUS

Exclusieve dealer van Profel