Recente realisaties en ervaringen van klanten

Raf Smeyers koos voor ramen uit pvc gecombineerd met aluminium

Raf Smeyers uit Olmen koos voor zijn renovatieproject voor de kwaliteit van ramen uit pvc gecombineerd met aluminium van BEVA PLUS.

Meneer Guy Sevenants stuurde ons een e-mail …

Geachte De ploeg van BEVA PLUS is een tijdje geleden vertrokken …

Nieuwe pvc-ramen en -deuren voor de familie Van Looy uit Veerle

Eddy Van Looy uit Veerle koos voor zijn pvc-ramen en -deuren voor de kwaliteit en het vakmanschap van BEVA PLUS, dé specialist in ramen en deuren.

Nieuwe Caldo-ramen en voorzetrolluiken voor Diane Huysegems uit Aarschot

“Een verkoper van BEVA PLUS kwam langs en ik had meteen een heel goede indruk. Hij nam zijn tijd om te luisteren naar onze wensen. Hij legde onze mogelijkheden uit in duidelijke taal. We gingen voor stijlvolle Caldo-ramen van Profel omdat die inbraakwerend zijn en goed isoleren.”

De familie Dams uit Balen liet zijn houten ramen en deuren vervangen door kwaliteitsvol pvc

De houten ramen en deuren van de familie Dams uit Balen waren aan vervanging toe. Daarom ging mijnheer Dams op zoek naar een gespecialiseerde plaatser. Zijn zoektocht eindigde bij BEVA PLUS, dé specialist in hoogwaardige ramen en deuren uit hout, pvc, aluminium of een combinatie van pvc en aluminium.

Een grondige renovatie voor de familie Vandeweyer uit Tessenderlo

De familie Vandeweyer koos voor een grondige renovatie en vertrouwde op BEVA PLUS om hun ramen, rolluiken, deuren en garagepoort te vervangen.

BEVA PLUS

Exclusieve dealer van Profel