Nieuwe ramen, deuren, rolluiken én een bronzen medaille voor Dirk Van Tichelt

De twee grootste ambities in 2016 van judoka Dirk Van Tichelt? Een medaille op de Olympisch Spelen én nieuwe ramen, deuren en rolluiken. De eerste droom realiseerde hij helemaal zelf. De tweede maakte hij waar met de ervaring en expertise van BEVA PLUS, dé renovatiespecialist uit Tessenderlo. 

 Betrouwbare partner

"Ik ben vaak van huis om te trainen of om wedstrijden te kampen. Een goede planning is voor mij essentieel. Ik was dus op zoek naar een aannemer voor mijn nieuwe ramen, deuren en rolluiken die zich 100 procent aan de afspraken hield en helder communiceerde over de vooruitgang van het project. En die heb ik met BEVA PLUS gevonden. Ik heb geen tijd en energie om mij zorgen te maken over de vlotte uitvoering. Als je zeker wilt zijn over een frustratieloze en tijdige oplevering van je project, moet je bij BEVA PLUS zijn." 

 Helemaal af

"Je hoort soms verhalen van aannemers die nieuwe ramen en deuren komen plaatsen maar het niet zo nauw nemen met de binnenafwerking. Of beloven om snel terug te komen om de binnenafwerking in orde te maken, en je vervolgens maanden laten wachten. Dat heb je niet met BEVA PLUS. Die werken meteen alles piekfijn af. Wanneer zij bij je vertrekken, is alles helemaal klaar en volledig in orde."

Wilt u net zoals Dirk Van Tichelt zorgeloos nieuwe ramen, deuren en rolluiken laten plaatsen? Vertrouw dan op onze ervaring en expertise als renovatiespecialist. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of spring eens binnen in onze toonzaal in Tessenderlo.

 

BEVA PLUS

Exclusieve dealer van Profel