Rolluiken

Drie soorten hoogwaardige rolluiken

Afhankelijk van uw situatie en wensen kiest u voor:

Inbouwrolluiken

De ideale rolluiken voor nieuwbouwprojecten. Deze rolluiken worden boven de raamopening in de muur geplaatst. U kiest uit een ruim aanbod aan kleuren en lamellen uit pvc of aluminium.

Opbouwrolluiken

Opbouwrolluiken worden ook wel combirolluiken genoemd. Deze rolluiken zijn hét alternatief voor voorzetrolluiken bij renovatieprojecten. De rolluiken worden in een kast boven op uw ramen gemonteerd en vormen er een geheel mee. Opbouwrolluiken zijn leverbaar in diverse kleuren en met aluminium of pvc-lamellen.

Voorzetrolluiken

Zijn uw ramen niet aan vervanging toe, maar wilt u toch genieten van het comfort van rolluiken? Dan zijn voorzetrolluiken een ideale oplossing. Deze rolluiken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en zitten in kasten die we boven uw ramen op de muren plaatsen. Omwille van het gewicht zijn de kasten altijd uit aluminium vervaardigd. Voor de lamellen kiest u tussen pvc en aluminium.


Nog een reden nodig om te kiezen voor BEVA PLUS? Wij kunnen rolluiken leveren in dezelfde kleur als uw ramen, deuren, schuiframen of garagepoort. Bovendien zijn alle rolluiken manueel, elektrisch of van een afstand te bedienen met een afstandsbediening, smartphone of homecomputer.


Wilt u kiezen voor rolluiken die u comfort en gebruiksgemak bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of breng een bezoek aan onze toonzaal in Tessenderlo.

Een greep uit onze realisaties

1 · 2 · 3 · 4 · 5 · 6 · 7 · 8 · 9

BEVA PLUS

Exclusieve dealer van Profel