Uw schuifraam op maat

Meer licht en ruimte creëren in uw woning of bedrijf? Dat doet u met de duurzame en hoogwaardige schuiframen in pvc, aluminium of hout van BEVA PLUS. Dankzij de grote glaspartijen geniet u van veel daglicht. Het handige schuifsysteem zorgt ervoor dat uw deur niet in de woon- of werkruimte draait. Zo bespaart u plaats en kunt u uw beschikbare oppervlakte optimaal benutten. Kiest u voor de aanpak en de schuiframen van BEVA PLUS? Dan kiest u voor comfort en gemoedsrust. Zelfs wanneer er breekwerk aan te pas komt. Want wij werken proper, op maat en plaatsen uw schuifraam snel en met oog voor detail.

Schuiframen van Profel

BEVA PLUS kiest voor de hoogwaardige schuiframen van de Belgische producent Profel. Want een schuifraam moet duurzaam, stevig, inbraakwerend, onderhoudsvriendelijk en kwalitatief hoogstaand zijn. Allemaal eigenschappen die de schuiframen van Profel kenmerken. Bovendien hebt u met deze schuiframen ook een brede waaier aan afwerkingsvormen, schuifsystemen en opties. Ingevloerd of niet, in een of twee kleuren, met of zonder kiepmogelijkheid: u stelt zelf uw ideale schuifraam samen.

Wilt u genieten van de voordelen van een schuifraam op maat? Neem dan zeker contact met ons op. Bent u in de buurt van Tessenderlo? Spring dan gerust eens binnen in onze toonzaal.

BEVA PLUS

Exclusieve dealer van Profel