Beeldmerk
Ramen Ramen DeurenDeuren RolluikenRolluiken Screens Screens PoortenPoorten

Glazen veranda voor Fam. Vandepol

Naar overzicht
Glazen veranda voor Fam. Vandepol
Glazen veranda voor Fam. Vandepol

De familie Vandepol uit Retie droomde van een polyvalente glazen veranda aan hun bestaande woning. En waar konden ze beter terecht om aannemers te vinden voor zo'n project dan op Batibouw 2016! Daar ontmoetten mijnheer en mevrouw Vandepol het enthousiaste team van Beva Plus, hun toekomstige partner voor de realisatie van hun glazen veranda.  

Gepassioneerd en professioneel

Meneer Vandepol bezocht de standen van zo’n vijftal aannemers en koos uiteindelijk voor Beva Plus. De reden? Beva Plus verkoopt een Belgisch product én gaf hen vanaf het eerste moment een professionele indruk. Ze wisten dat ze niet alleen kwaliteitsvolle aluminium ramen voor hun glazen veranda zouden krijgen, maar ook zeker konden zijn van een professionele plaatsing en een uitstekende dienst na verkoop. 

100 procent tevreden

Ze kozen voor Profel-ramen met zwart aluminium buitenschrijnwerk met een ruwe textuur in combinatie met driedubbel glas. Hun glazen veranda heeft een aluminium lichtstraat in de dakconstructie en een volledig beglaasde aluminium onderbouw, inclusief een schuifraam.

De familie Vandepol liet aan het Beva Plus-team weten dat ze heel tevreden zijn met de kwaliteitsvolle plaatsing en afwerking.

Wilt u net zoals de familie Vandepol zeker zijn van een vlotte en zorgeloze realisatie van uw totaalrenovatie? Neem dan gerust contact op voor meer informatie of kom eens langs in onze toonzaal in Tessenderlo.