Beeldmerk
Ramen Ramen DeurenDeuren RolluikenRolluiken Screens Screens PoortenPoorten

Voor jonge en ervaren verbouwers

Bij Beva Plus zit je altijd goed. Jonge verbouwer met nood aan goed advies en een allround aanpak? Of ervaren verbouwer die zijn woning voor de tweede keer onder handen neemt? Onze ervaren medewerkers staan je graag bij met raad en daad.

Ontdek alle verbouwopties op jouw maat

Je bent jong en je wilt wat

Jonge mensen die hun eerste woning kopen, hebben vaak heel wat renovatiewerkzaamheden voor de boeg. Maar hoe begin je eraan en hoe vermijd je dat je met duizend-en-een firma’s rond de tafel moet gaan zitten? Simpel, door bij Beva Plus langs te komen. Wij hebben decennia ervaring met de aanpak van totaalrenovatieprojecten en adviseren je graag bij alle werken die nodig zijn om van jouw eerste woning je droomstekje te maken. Breek- en metselwerken, plaatsing van buitenschrijnwerk en de binnenafwerking ervan: bij Beva Plus doen we het allemaal!

We verwelkomen je met veel plezier in onze ruime toonzaal en luisteren eerst en vooral naar jouw wensen. Aansluitend laten we je kennismaken met ons uitgebreide gamma aan renovatiemogelijkheden. En beantwoorden we graag alle vragen die je ongetwijfeld hebt bij de aanvang van je eerste renovatieproject.

Contacteer ons

Je hebt al wat renovatie-ervaring

Je zit stilaan in de fase waarin je woning aan een make-over toe is. Nieuwe ramen, nieuwe garagepoort of een uitbreiding van je huis? Er zijn vele mogelijkheden, die allemaal vragen om de juiste aanpak. Die totaalbenadering vind je gegarandeerd bij Beva Plus. Onze ervaren adviseurs luisteren naar je wensen en bekijken samen met jou hoe we je woning de make-over kunnen geven die je voor ogen hebt.

Contacteer ons

Advies op jouw maat

Jonge verbouwer of ervaren renoveerder: bij Beva Plus verwelkomen we je graag met open armen en stemmen we onze aanpak af op de fase waarin jij je bevindt. Dankzij de ervaring die we in de loop der jaren opbouwden, weten we perfect hoe we je op een professionele manier kunnen helpen bij de realisatie van je verbouwplannen.

Heb je verbouwplannen, maar twijfel je over de manier waarop ze werkelijkheid kunnen worden?

Beva Plus helpt je om door de bomen het bos weer te zien.
Neem nu contact met ons op voor meer informatie!

Contacteer ons
{{ imagesalt }}

Tevreden klanten

Zopas een nieuwe voordeur en een nieuw raam met rolluik laten plaatsen. Wij zijn super tevreden van de plaatsers die prima werk geleverd hebben. Ook de stukadoor, die niet voorzien was, heeft fijn werk afgeleverd. Wij zijn zeer tevreden klanten die weten waar ze de volgende keer moeten zijn.

Wij hadden verschillende offertes laten maken voor het hele huis aan te pakken maar Beva Plus sprong erbovenuit door de professionele aanpak, dit bedrijf denk echt mee over de verschillende mogelijkheden en komen met een totaalpakket op de proppen. Knappe showroom wat kleur en stijl kiezen makkelijker maakt. Top team!

Wij zijn al jarenlang klant bij Beva Plus. Ondertussen al heel wat vertrouwen en ervaringen kunnen opbouwen. Beva zette bij ons twee garagepoorten,vele muggeziften, een zonneluifel en een volledige veranda. Na al die jaren nog steeds goede service en garantie!!!!!! een voorbeeld voor sommige andere zaken. Voor onze toekomstige zaken zal ik steeds bij hun gaan.

Wij zijn tevreden over de uitvoering van ons project, vooral een ferme duim voor Danny in verband het opvolgen van de werken en de goede uitleg!!! Ook de twee werkmannen die de werken hebben uitgevoerd bij ons thuis verdienen een pluim.

Perfecte service goede ramen en goede verkopers, echt top.

Altijd heel tevreden over de projecten die ze opleveren. Voor al uw renovatie werken met betrekking tot nieuwe deuren en ramen moet je bij 1 bedrijf zijn, Beva Plus. Net nog 19 nieuwe ramen en deuren laten plaatsen en opnieuw heel enthousiast over de prijs/kwaliteit die zij aanbieden, het vakmanschap en de goede nazorg.

Prima service. Was niet de goedkoopste maar ook niet de duurste waarbij we een offerte verkregen voor een nieuwe voordeur. Luisteren goed naar de wensen van de klant. Plaatsing en afhandeling prima verlopen. Betere service en prijs dan Belisol waarbij we onze vensters voordien bestelden, alsook afwerking bij plaatsen. Hierdoor ook aan groot project aanbevolen. (Renovatie station Tessenderlo)

We hebben van begin ons gevoel gevolgt en zijn hier steeds tevreden van. Van begin tot eind alles top inorde bedankt aan de monteurs, de werfleider, en aan de verkoper. Prijs/kwaliteit top! We zijn Heel tevreden!

Vanaf offerte tot plaatsing is alles vlot verlopen. Altijd vriendelijk, goede plaatsers.

Bij de renovatie van ons advocatenkantoor was Beva+ de ideale partner voor het plaatsen van onze nieuwe ramen. We hadden specifieke voorkeuren hoe onze ramen er moesten uitzien. Iwan en zijn team hebben zijn hier volledig in meegegaan en nu hebben we prachtige steellook ramen. Alles is correct verlopen en perfect uitgevoerd. Ook voor de verdere afwerking van onze kantoren op de bovenverdieping kiezen we opnieuw voor Beva Plus. Een aanrader!

Bekijk alle realisaties