Beeldmerk
Ramen Ramen DeurenDeuren RolluikenRolluiken Screens Screens PoortenPoorten

Voor jonge en ervaren verbouwers

Bij Beva Plus zit je altijd goed. Jonge verbouwer met nood aan goed advies en een allround aanpak? Of ervaren verbouwer die zijn woning voor de tweede keer onder handen neemt? Onze ervaren medewerkers staan je graag bij met raad en daad.

Ontdek alle verbouwopties op jouw maat

Je bent jong en je wilt wat

Jonge mensen die hun eerste woning kopen, hebben vaak heel wat renovatiewerkzaamheden voor de boeg. Maar hoe begin je eraan en hoe vermijd je dat je met duizend-en-een firma’s rond de tafel moet gaan zitten? Simpel, door bij Beva Plus langs te komen. Wij hebben decennia ervaring met de aanpak van totaalrenovatieprojecten en adviseren je graag bij alle werken die nodig zijn om van jouw eerste woning je droomstekje te maken. Breek- en metselwerken, plaatsing van buitenschrijnwerk en de binnenafwerking ervan: bij Beva Plus doen we het allemaal!

We verwelkomen je met veel plezier in onze ruime toonzaal en luisteren eerst en vooral naar jouw wensen. Aansluitend laten we je kennismaken met ons uitgebreide gamma aan renovatiemogelijkheden. En beantwoorden we graag alle vragen die je ongetwijfeld hebt bij de aanvang van je eerste renovatieproject.

Contacteer ons

Je hebt al wat renovatie-ervaring

Je zit stilaan in de fase waarin je woning aan een make-over toe is. Nieuwe ramen, nieuwe garagepoort of een uitbreiding van je huis? Er zijn vele mogelijkheden, die allemaal vragen om de juiste aanpak. Die totaalbenadering vind je gegarandeerd bij Beva Plus. Onze ervaren adviseurs luisteren naar je wensen en bekijken samen met jou hoe we je woning de make-over kunnen geven die je voor ogen hebt.

Contacteer ons

Advies op jouw maat

Jonge verbouwer of ervaren renoveerder: bij Beva Plus verwelkomen we je graag met open armen en stemmen we onze aanpak af op de fase waarin jij je bevindt. Dankzij de ervaring die we in de loop der jaren opbouwden, weten we perfect hoe we je op een professionele manier kunnen helpen bij de realisatie van je verbouwplannen.

Heb je verbouwplannen, maar twijfel je over de manier waarop ze werkelijkheid kunnen worden?

Beva Plus helpt je om door de bomen het bos weer te zien.
Neem nu contact met ons op voor meer informatie!

Contacteer ons
{{ imagesalt }}

Tevreden klanten

We vernieuwen nu voor de derde keer een deel van onze ramen & rolluiken, en ook deze keer kozen we voor Beva Plus. Omdat ze niet enkel stipt en correct handelen, maar ook altijd bijzonder hartelijk. Alles wordt goed afgesproken en daarna ook zo uitgevoerd door vriendelijke en beleefde monteurs. Als er toch nog een mankement was, werd dit meteen opgelost, volgens onze wensen. Ik kan Beva Plus aan iedereen aanraden.

Wij zijn al jarenlang klant bij Beva Plus. Ondertussen al heel wat vertrouwen en ervaringen kunnen opbouwen. Beva zette bij ons twee garagepoorten,vele muggeziften, een zonneluifel en een volledige veranda. Na al die jaren nog steeds goede service en garantie!!!!!! een voorbeeld voor sommige andere zaken. Voor onze toekomstige zaken zal ik steeds bij hun gaan.

Zeer goede uitleg over alles door Iwan zelf, plaatsing heel vlot en ordelijk verlopen, alles mooi opgekuist, een echte aanrader. Super goede na service top bedrijf, prijs kwaliteit dik in orde.

Prima service! Top, merci mannen

Perfecte service goede ramen en goede verkopers, echt top.

Altijd heel tevreden over de projecten die ze opleveren. Voor al uw renovatie werken met betrekking tot nieuwe deuren en ramen moet je bij 1 bedrijf zijn, Beva Plus. Net nog 19 nieuwe ramen en deuren laten plaatsen en opnieuw heel enthousiast over de prijs/kwaliteit die zij aanbieden, het vakmanschap en de goede nazorg.

Prima service. Was niet de goedkoopste maar ook niet de duurste waarbij we een offerte verkregen voor een nieuwe voordeur. Luisteren goed naar de wensen van de klant. Plaatsing en afhandeling prima verlopen. Betere service en prijs dan Belisol waarbij we onze vensters voordien bestelden, alsook afwerking bij plaatsen. Hierdoor ook aan groot project aanbevolen. (Renovatie station Tessenderlo)

We hebben van begin ons gevoel gevolgt en zijn hier steeds tevreden van. Van begin tot eind alles top inorde bedankt aan de monteurs, de werfleider, en aan de verkoper. Prijs/kwaliteit top! We zijn Heel tevreden!

Een bedrijf in de bouwsector dat: 1. telkens aanwezig is en de werken uitvoert exact op de vooraf afgesproken tijdstippen 2. telkens mooi en correct werk aflevert 3. telkens het materiaal van de eerste keer juist bij zicht heeft kom je uiterst zelden tegen … en dit alles tegen een correcte prijs. Wij zijn alleszins dik tevreden !

Wij zijn tevreden over de uitvoering van ons project, vooral een ferme duim voor Danny in verband het opvolgen van de werken en de goede uitleg!!! Ook de twee werkmannen die de werken hebben uitgevoerd bij ons thuis verdienen een pluim.

Bekijk alle realisaties