Bouwen op een allround verbouwpartner

Contacteer ons
Beeldmerk
Ramen Ramen DeurenDeuren RolluikenRolluiken Screens Screens PoortenPoorten

Bij een renovatieproject komt heel wat kijken. Met Beva Plus neem je één deskundige partner onder de arm die garant staat voor een all-in-one aanpak. Ramen, deuren, rolluiken, zonwering, vliegenramen, gevelbekleding en nog veel meer: wij installeren alles en ontzorgen jou volledig!

Contacteer ons

Beva Plus, voor jonge starters en ervaren verbouwers

Bij een renovatieproject komt heel wat kijken. Met Beva Plus neem je één deskundige partner onder de arm die garant staat voor een all-in-one aanpak. Ramen, deuren, rolluiken, zonwering, vliegenramen, gevelbekleding en nog veel meer: wij installeren alles en ontzorgen jou volledig!

Lees er alles over

Partner voor architecten

Vanuit onze jarenlange ervaring doen professionals zoals architecten graag een beroep op onze expertise. Zo ontvangen we hun klanten graag in onze toonzaal en leggen we hen alle mogelijkheden uit die ons hoogwaardige assortiment hun renovatieprojecten biedt.

Lees er alles over

We ondersteunen
je van a tot z

Kies je voor Beva Plus? Dan ga je voor deskundig advies in een familiale en informele sfeer. Welkom in onze ruime toonzaal voor een helder antwoord op al je vragen. Alles duidelijk? Zo gaan we verder:

  • plaatsbezoek om alles op te meten
  • heldere offerte
  • transparante communicatie
  • duidelijke afspraken
Ontdek onze werkwijze
{{ imagesalt }}

Tevreden klanten

Wij hadden verschillende offertes laten maken voor het hele huis aan te pakken maar Beva Plus sprong erbovenuit door de professionele aanpak, dit bedrijf denk echt mee over de verschillende mogelijkheden en komen met een totaalpakket op de proppen. Knappe showroom wat kleur en stijl kiezen makkelijker maakt. Top team!

Vanaf offerte tot plaatsing is alles vlot verlopen. Altijd vriendelijk, goede plaatsers.

Zopas een nieuwe voordeur en een nieuw raam met rolluik laten plaatsen. Wij zijn super tevreden van de plaatsers die prima werk geleverd hebben. Ook de stukadoor, die niet voorzien was, heeft fijn werk afgeleverd. Wij zijn zeer tevreden klanten die weten waar ze de volgende keer moeten zijn.

We hebben van begin ons gevoel gevolgt en zijn hier steeds tevreden van. Van begin tot eind alles top inorde bedankt aan de monteurs, de werfleider, en aan de verkoper. Prijs/kwaliteit top! We zijn Heel tevreden!

Prima service! Top, merci mannen

Een bedrijf in de bouwsector dat: 1. telkens aanwezig is en de werken uitvoert exact op de vooraf afgesproken tijdstippen 2. telkens mooi en correct werk aflevert 3. telkens het materiaal van de eerste keer juist bij zicht heeft kom je uiterst zelden tegen … en dit alles tegen een correcte prijs. Wij zijn alleszins dik tevreden !

Altijd heel tevreden over de projecten die ze opleveren. Voor al uw renovatie werken met betrekking tot nieuwe deuren en ramen moet je bij 1 bedrijf zijn, Beva Plus. Net nog 19 nieuwe ramen en deuren laten plaatsen en opnieuw heel enthousiast over de prijs/kwaliteit die zij aanbieden, het vakmanschap en de goede nazorg.

Wij zijn al jarenlang klant bij Beva Plus. Ondertussen al heel wat vertrouwen en ervaringen kunnen opbouwen. Beva zette bij ons twee garagepoorten,vele muggeziften, een zonneluifel en een volledige veranda. Na al die jaren nog steeds goede service en garantie!!!!!! een voorbeeld voor sommige andere zaken. Voor onze toekomstige zaken zal ik steeds bij hun gaan.

Perfecte service goede ramen en goede verkopers, echt top.

Prima service. Was niet de goedkoopste maar ook niet de duurste waarbij we een offerte verkregen voor een nieuwe voordeur. Luisteren goed naar de wensen van de klant. Plaatsing en afhandeling prima verlopen. Betere service en prijs dan Belisol waarbij we onze vensters voordien bestelden, alsook afwerking bij plaatsen. Hierdoor ook aan groot project aanbevolen. (Renovatie station Tessenderlo)