Wij zullen gesloten zijn van 22/07 t.e.m. 09/08!

Bouwen op een allround verbouwpartner

Contacteer ons
Beeldmerk
Ramen Ramen DeurenDeuren RolluikenRolluiken Screens Screens PoortenPoorten

Bij een renovatieproject komt heel wat kijken. Met Beva Plus neem je één deskundige partner onder de arm die garant staat voor een all-in-one aanpak. Ramen, deuren, rolluiken, zonwering, vliegenramen, gevelbekleding en nog veel meer: wij installeren alles en ontzorgen jou volledig!

Contacteer ons

Beva Plus, voor jonge starters en ervaren verbouwers

Bij een renovatieproject komt heel wat kijken. Met Beva Plus neem je één deskundige partner onder de arm die garant staat voor een all-in-one aanpak. Ramen, deuren, rolluiken, zonwering, vliegenramen, gevelbekleding en nog veel meer: wij installeren alles en ontzorgen jou volledig!

Lees er alles over

Partner voor architecten

Vanuit onze jarenlange ervaring doen professionals zoals architecten graag een beroep op onze expertise. Zo ontvangen we hun klanten graag in onze toonzaal en leggen we hen alle mogelijkheden uit die ons hoogwaardige assortiment hun renovatieprojecten biedt.

Lees er alles over

We ondersteunen
je van a tot z

Kies je voor Beva Plus? Dan ga je voor deskundig advies in een familiale en informele sfeer. Welkom in onze ruime toonzaal voor een helder antwoord op al je vragen. Alles duidelijk? Zo gaan we verder:

  • plaatsbezoek om alles op te meten
  • heldere offerte
  • transparante communicatie
  • duidelijke afspraken
Ontdek onze werkwijze
{{ imagesalt }}

Tevreden klanten

Bij de renovatie van ons advocatenkantoor was Beva+ de ideale partner voor het plaatsen van onze nieuwe ramen. We hadden specifieke voorkeuren hoe onze ramen er moesten uitzien. Iwan en zijn team hebben zijn hier volledig in meegegaan en nu hebben we prachtige steellook ramen. Alles is correct verlopen en perfect uitgevoerd. Ook voor de verdere afwerking van onze kantoren op de bovenverdieping kiezen we opnieuw voor Beva Plus. Een aanrader!

Zopas een nieuwe voordeur en een nieuw raam met rolluik laten plaatsen. Wij zijn super tevreden van de plaatsers die prima werk geleverd hebben. Ook de stukadoor, die niet voorzien was, heeft fijn werk afgeleverd. Wij zijn zeer tevreden klanten die weten waar ze de volgende keer moeten zijn.

Een bedrijf in de bouwsector dat: 1. telkens aanwezig is en de werken uitvoert exact op de vooraf afgesproken tijdstippen 2. telkens mooi en correct werk aflevert 3. telkens het materiaal van de eerste keer juist bij zicht heeft kom je uiterst zelden tegen … en dit alles tegen een correcte prijs. Wij zijn alleszins dik tevreden !

Wij zijn tevreden over de uitvoering van ons project, vooral een ferme duim voor Danny in verband het opvolgen van de werken en de goede uitleg!!! Ook de twee werkmannen die de werken hebben uitgevoerd bij ons thuis verdienen een pluim.

Vanaf offerte tot plaatsing is alles vlot verlopen. Altijd vriendelijk, goede plaatsers.

Wij zijn al jarenlang klant bij Beva Plus. Ondertussen al heel wat vertrouwen en ervaringen kunnen opbouwen. Beva zette bij ons twee garagepoorten,vele muggeziften, een zonneluifel en een volledige veranda. Na al die jaren nog steeds goede service en garantie!!!!!! een voorbeeld voor sommige andere zaken. Voor onze toekomstige zaken zal ik steeds bij hun gaan.

Zeer goede uitleg over alles door Iwan zelf, plaatsing heel vlot en ordelijk verlopen, alles mooi opgekuist, een echte aanrader. Super goede na service top bedrijf, prijs kwaliteit dik in orde.

Perfecte service goede ramen en goede verkopers, echt top.

Altijd heel tevreden over de projecten die ze opleveren. Voor al uw renovatie werken met betrekking tot nieuwe deuren en ramen moet je bij 1 bedrijf zijn, Beva Plus. Net nog 19 nieuwe ramen en deuren laten plaatsen en opnieuw heel enthousiast over de prijs/kwaliteit die zij aanbieden, het vakmanschap en de goede nazorg.

Wij hadden verschillende offertes laten maken voor het hele huis aan te pakken maar Beva Plus sprong erbovenuit door de professionele aanpak, dit bedrijf denk echt mee over de verschillende mogelijkheden en komen met een totaalpakket op de proppen. Knappe showroom wat kleur en stijl kiezen makkelijker maakt. Top team!