Beeldmerk
Ramen Ramen DeurenDeuren RolluikenRolluiken Screens Screens PoortenPoorten

Partner voor professionals

Beva Plus is er behalve voor particulieren ook voor de professionele markt. Wij denken samen met jou na over een dienstverlening op maat van jouw klant. Daarbij staan we garant voor vakkennis en ontzorging.

Dankzij onze samenwerking met Wilms en als Profel-verdeler garanderen we je hoogstaande producten en een vlekkeloze afwerking.

Contacteer ons

Persoonlijke aanpak

Werk je samen met Beva Plus? Dan krijg je een persoonlijke service waarin jij en je klanten centraal staan. We luisteren aandachtig naar jouw wensen en die van je klanten. Met onze jarenlange vakkennis en de inzet van de juiste materialen kun je daarna rekenen op een projectuitvoering van de allerhoogste kwaliteit.

Ontdek onze werkwijze

Renovatie-expert

Als renovatiespecialist hebben we bij Beva Plus een uitgebreide expertise. Die gaat veel verder dan alleen kennis op het vlak van EPC en isolatie voor (ver)bouwprojecten. We zoeken ook permanent naar de beste combinatie tussen de juiste materialen die jou de beste oplossingen bieden. In onze goed uitgeruste toonzaal vind je alle nodige kennis, materialen en ervaring onder één dak.

Lees er alles over

Ruime toonzaal

We verwelkomen je graag met je klanten in onze ruime toonzaal. Daar beschikken we over alle nodige tools en documentatie om je klanten een helder beeld te schetsen van de mogelijkheden die we hebben. Bovendien ondersteunen we je graag bij de oplevering van opmetingsverslagen en technische plannen. Zo nemen we je heel wat werk en kopzorgen uit handen. En krijg jij diezelfde handen vrij om je volledig op je klanten toe te leggen.

Ontdek onze werkwijze

Vraag meer informatie

Ben je benieuwd naar de toegevoegde waarde die Beva Plus biedt aan professionele spelers zoals architecten? Neem dan snel contact met ons op voor meer informatie. Onze ervaren medewerkers beantwoorden al je vragen met de grootste zorg en staan graag voor je klaar.

Wil je graag een afspraak inplannen om de mogelijkheden voor een professionele samenwerking te verkennen? Laat ons dan gerust iets weten!

Contacteer ons
{{ imagesalt }}

Tevreden klanten

Zopas een nieuwe voordeur en een nieuw raam met rolluik laten plaatsen. Wij zijn super tevreden van de plaatsers die prima werk geleverd hebben. Ook de stukadoor, die niet voorzien was, heeft fijn werk afgeleverd. Wij zijn zeer tevreden klanten die weten waar ze de volgende keer moeten zijn.

Wij zijn al jarenlang klant bij Beva Plus. Ondertussen al heel wat vertrouwen en ervaringen kunnen opbouwen. Beva zette bij ons twee garagepoorten,vele muggeziften, een zonneluifel en een volledige veranda. Na al die jaren nog steeds goede service en garantie!!!!!! een voorbeeld voor sommige andere zaken. Voor onze toekomstige zaken zal ik steeds bij hun gaan.

We hebben van begin ons gevoel gevolgt en zijn hier steeds tevreden van. Van begin tot eind alles top inorde bedankt aan de monteurs, de werfleider, en aan de verkoper. Prijs/kwaliteit top! We zijn Heel tevreden!

Vanaf offerte tot plaatsing is alles vlot verlopen. Altijd vriendelijk, goede plaatsers.

We vernieuwen nu voor de derde keer een deel van onze ramen & rolluiken, en ook deze keer kozen we voor Beva Plus. Omdat ze niet enkel stipt en correct handelen, maar ook altijd bijzonder hartelijk. Alles wordt goed afgesproken en daarna ook zo uitgevoerd door vriendelijke en beleefde monteurs. Als er toch nog een mankement was, werd dit meteen opgelost, volgens onze wensen. Ik kan Beva Plus aan iedereen aanraden.

Wij hadden verschillende offertes laten maken voor het hele huis aan te pakken maar Beva Plus sprong erbovenuit door de professionele aanpak, dit bedrijf denk echt mee over de verschillende mogelijkheden en komen met een totaalpakket op de proppen. Knappe showroom wat kleur en stijl kiezen makkelijker maakt. Top team!

Zeer goede uitleg over alles door Iwan zelf, plaatsing heel vlot en ordelijk verlopen, alles mooi opgekuist, een echte aanrader. Super goede na service top bedrijf, prijs kwaliteit dik in orde.

Altijd heel tevreden over de projecten die ze opleveren. Voor al uw renovatie werken met betrekking tot nieuwe deuren en ramen moet je bij 1 bedrijf zijn, Beva Plus. Net nog 19 nieuwe ramen en deuren laten plaatsen en opnieuw heel enthousiast over de prijs/kwaliteit die zij aanbieden, het vakmanschap en de goede nazorg.

Perfecte service goede ramen en goede verkopers, echt top.

Prima service! Top, merci mannen

Bekijk alle realisaties