Beeldmerk
Ramen Ramen DeurenDeuren RolluikenRolluiken Screens Screens PoortenPoorten

Partner voor professionals

Beva Plus is er behalve voor particulieren ook voor de professionele markt. Wij denken samen met jou na over een dienstverlening op maat van jouw klant. Daarbij staan we garant voor vakkennis en ontzorging.

Dankzij onze samenwerking met Wilms en als Profel-verdeler garanderen we je hoogstaande producten en een vlekkeloze afwerking.

Contacteer ons

Persoonlijke aanpak

Werk je samen met Beva Plus? Dan krijg je een persoonlijke service waarin jij en je klanten centraal staan. We luisteren aandachtig naar jouw wensen en die van je klanten. Met onze jarenlange vakkennis en de inzet van de juiste materialen kun je daarna rekenen op een projectuitvoering van de allerhoogste kwaliteit.

Ontdek onze werkwijze

Renovatie-expert

Als renovatiespecialist hebben we bij Beva Plus een uitgebreide expertise. Die gaat veel verder dan alleen kennis op het vlak van EPC en isolatie voor (ver)bouwprojecten. We zoeken ook permanent naar de beste combinatie tussen de juiste materialen die jou de beste oplossingen bieden. In onze goed uitgeruste toonzaal vind je alle nodige kennis, materialen en ervaring onder één dak.

Lees er alles over

Ruime toonzaal

We verwelkomen je graag met je klanten in onze ruime toonzaal. Daar beschikken we over alle nodige tools en documentatie om je klanten een helder beeld te schetsen van de mogelijkheden die we hebben. Bovendien ondersteunen we je graag bij de oplevering van opmetingsverslagen en technische plannen. Zo nemen we je heel wat werk en kopzorgen uit handen. En krijg jij diezelfde handen vrij om je volledig op je klanten toe te leggen.

Ontdek onze werkwijze

Vraag meer informatie

Ben je benieuwd naar de toegevoegde waarde die Beva Plus biedt aan professionele spelers zoals architecten? Neem dan snel contact met ons op voor meer informatie. Onze ervaren medewerkers beantwoorden al je vragen met de grootste zorg en staan graag voor je klaar.

Wil je graag een afspraak inplannen om de mogelijkheden voor een professionele samenwerking te verkennen? Laat ons dan gerust iets weten!

Contacteer ons
{{ imagesalt }}

Tevreden klanten

Bij de renovatie van ons advocatenkantoor was Beva+ de ideale partner voor het plaatsen van onze nieuwe ramen. We hadden specifieke voorkeuren hoe onze ramen er moesten uitzien. Iwan en zijn team hebben zijn hier volledig in meegegaan en nu hebben we prachtige steellook ramen. Alles is correct verlopen en perfect uitgevoerd. Ook voor de verdere afwerking van onze kantoren op de bovenverdieping kiezen we opnieuw voor Beva Plus. Een aanrader!

Een bedrijf in de bouwsector dat: 1. telkens aanwezig is en de werken uitvoert exact op de vooraf afgesproken tijdstippen 2. telkens mooi en correct werk aflevert 3. telkens het materiaal van de eerste keer juist bij zicht heeft kom je uiterst zelden tegen … en dit alles tegen een correcte prijs. Wij zijn alleszins dik tevreden !

Prima service! Top, merci mannen

Perfecte service goede ramen en goede verkopers, echt top.

Prima service. Was niet de goedkoopste maar ook niet de duurste waarbij we een offerte verkregen voor een nieuwe voordeur. Luisteren goed naar de wensen van de klant. Plaatsing en afhandeling prima verlopen. Betere service en prijs dan Belisol waarbij we onze vensters voordien bestelden, alsook afwerking bij plaatsen. Hierdoor ook aan groot project aanbevolen. (Renovatie station Tessenderlo)

Zopas een nieuwe voordeur en een nieuw raam met rolluik laten plaatsen. Wij zijn super tevreden van de plaatsers die prima werk geleverd hebben. Ook de stukadoor, die niet voorzien was, heeft fijn werk afgeleverd. Wij zijn zeer tevreden klanten die weten waar ze de volgende keer moeten zijn.

Vanaf offerte tot plaatsing is alles vlot verlopen. Altijd vriendelijk, goede plaatsers.

Wij zijn tevreden over de uitvoering van ons project, vooral een ferme duim voor Danny in verband het opvolgen van de werken en de goede uitleg!!! Ook de twee werkmannen die de werken hebben uitgevoerd bij ons thuis verdienen een pluim.

We hebben van begin ons gevoel gevolgt en zijn hier steeds tevreden van. Van begin tot eind alles top inorde bedankt aan de monteurs, de werfleider, en aan de verkoper. Prijs/kwaliteit top! We zijn Heel tevreden!

Wij hadden verschillende offertes laten maken voor het hele huis aan te pakken maar Beva Plus sprong erbovenuit door de professionele aanpak, dit bedrijf denk echt mee over de verschillende mogelijkheden en komen met een totaalpakket op de proppen. Knappe showroom wat kleur en stijl kiezen makkelijker maakt. Top team!

Bekijk alle realisaties