Beeldmerk
Ramen Ramen DeurenDeuren RolluikenRolluiken Screens Screens PoortenPoorten

Beva Plus gaat door waar anderen stoppen

Bij Beva Plus ben je zeker van een totaalaanpak van jouw renovatie- of nieuwbouwproject. Doorheen het hele traject staan we je bij met professioneel advies en begeleiding op jouw maat.

Meer weten over onze werkwijze? Stel ons dan gerust jouw vragen.

Contacteer ons
Stap 1

Van eerste contact tot opmeting

Al vanaf de eerste kennismaking gaan we uiterst grondig te werk. Of je ons nu telefonisch contacteert, per mail of langskomt in onze toonzaal, je mag rekenen op een snelle reactie en een gepaste verwelkoming.

Nadat we uitgebreid hebben geluisterd naar je plannen en wensen, maken we graag een afspraak voor een opmeting ter plaatse van de raam- en deuropeningen in alle ruimtes waarin de werkzaamheden zullen plaatsvinden. Zo krijgen we meteen een correct beeld van de huidige situatie en de toekomstige mogelijkheden.

Stap 2

Offerte op maat

Nu we alle gegevens hebben en weten welke richting je uit wil met je project, maken we werk van een gedetailleerde offerte waarin we alle punten netjes en overzichtelijk uitwerken. Zo krijg je een duidelijk beeld van het totale kostenplaatje. Eens de offerte klaar is, nodigen we je uit in onze toonzaal om alles samen te overlopen. Zo zijn we zeker dat alles voor jou volledig duidelijk is.

Stap 3

Productie en plaatsing

Ben je het eens met onze offerte? Dan gaan we meteen voor jou aan de slag. We zorgen voor een complete voorbereiding en houden je op de hoogte van elke stap in het traject. Ruim op voorhand nemen we contact met je op om een datum te prikken voor de uitvoering van de werkzaamheden.

Vanaf de start van de werken blijven onze medewerkers uiterst toegankelijk voor vragen en informeren ze je graag over de maatregelen die je beter zelf neemt voor een vlotte voortgang. Daarbij staan efficiëntie en snelheid altijd centraal.

Stap 4

Nazorg verzekerd

Bij Beva Plus is een project pas afgerond wanneer jij helemaal tevreden bent. We zorgen voor een complete afwerking tot in de kleinste puntjes zodat jij geniet van een renovatie- of nieuwbouwproject dat helemaal af is.

Word je na verloop van tijd geconfronteerd met schade of is er onderhoud nodig? Ook dan kun je blijven vertrouwen op onze hoogstaande service.

Overtuigd? Vraag je offerte op maat aan

Contacteer ons
{{ imagesalt }}

Tevreden klanten

Zopas een nieuwe voordeur en een nieuw raam met rolluik laten plaatsen. Wij zijn super tevreden van de plaatsers die prima werk geleverd hebben. Ook de stukadoor, die niet voorzien was, heeft fijn werk afgeleverd. Wij zijn zeer tevreden klanten die weten waar ze de volgende keer moeten zijn.

Vanaf offerte tot plaatsing is alles vlot verlopen. Altijd vriendelijk, goede plaatsers.

Wij zijn tevreden over de uitvoering van ons project, vooral een ferme duim voor Danny in verband het opvolgen van de werken en de goede uitleg!!! Ook de twee werkmannen die de werken hebben uitgevoerd bij ons thuis verdienen een pluim.

Perfecte service goede ramen en goede verkopers, echt top.

Bij de renovatie van ons advocatenkantoor was Beva+ de ideale partner voor het plaatsen van onze nieuwe ramen. We hadden specifieke voorkeuren hoe onze ramen er moesten uitzien. Iwan en zijn team hebben zijn hier volledig in meegegaan en nu hebben we prachtige steellook ramen. Alles is correct verlopen en perfect uitgevoerd. Ook voor de verdere afwerking van onze kantoren op de bovenverdieping kiezen we opnieuw voor Beva Plus. Een aanrader!

We vernieuwen nu voor de derde keer een deel van onze ramen & rolluiken, en ook deze keer kozen we voor Beva Plus. Omdat ze niet enkel stipt en correct handelen, maar ook altijd bijzonder hartelijk. Alles wordt goed afgesproken en daarna ook zo uitgevoerd door vriendelijke en beleefde monteurs. Als er toch nog een mankement was, werd dit meteen opgelost, volgens onze wensen. Ik kan Beva Plus aan iedereen aanraden.

Altijd heel tevreden over de projecten die ze opleveren. Voor al uw renovatie werken met betrekking tot nieuwe deuren en ramen moet je bij 1 bedrijf zijn, Beva Plus. Net nog 19 nieuwe ramen en deuren laten plaatsen en opnieuw heel enthousiast over de prijs/kwaliteit die zij aanbieden, het vakmanschap en de goede nazorg.

Wij hadden verschillende offertes laten maken voor het hele huis aan te pakken maar Beva Plus sprong erbovenuit door de professionele aanpak, dit bedrijf denk echt mee over de verschillende mogelijkheden en komen met een totaalpakket op de proppen. Knappe showroom wat kleur en stijl kiezen makkelijker maakt. Top team!

Prima service. Was niet de goedkoopste maar ook niet de duurste waarbij we een offerte verkregen voor een nieuwe voordeur. Luisteren goed naar de wensen van de klant. Plaatsing en afhandeling prima verlopen. Betere service en prijs dan Belisol waarbij we onze vensters voordien bestelden, alsook afwerking bij plaatsen. Hierdoor ook aan groot project aanbevolen. (Renovatie station Tessenderlo)

Prima service! Top, merci mannen

Bekijk alle realisaties