Beeldmerk
Ramen Ramen DeurenDeuren RolluikenRolluiken Screens Screens PoortenPoorten

Beva Plus gaat door waar anderen stoppen

Bij Beva Plus ben je zeker van een totaalaanpak van jouw renovatie- of nieuwbouwproject. Doorheen het hele traject staan we je bij met professioneel advies en begeleiding op jouw maat.

Meer weten over onze werkwijze? Stel ons dan gerust jouw vragen.

Contacteer ons
Stap 1

Van eerste contact tot opmeting

Al vanaf de eerste kennismaking gaan we uiterst grondig te werk. Of je ons nu telefonisch contacteert, per mail of langskomt in onze toonzaal, je mag rekenen op een snelle reactie en een gepaste verwelkoming.

Nadat we uitgebreid hebben geluisterd naar je plannen en wensen, maken we graag een afspraak voor een opmeting ter plaatse van de raam- en deuropeningen in alle ruimtes waarin de werkzaamheden zullen plaatsvinden. Zo krijgen we meteen een correct beeld van de huidige situatie en de toekomstige mogelijkheden.

Stap 2

Offerte op maat

Nu we alle gegevens hebben en weten welke richting je uit wil met je project, maken we werk van een gedetailleerde offerte waarin we alle punten netjes en overzichtelijk uitwerken. Zo krijg je een duidelijk beeld van het totale kostenplaatje. Eens de offerte klaar is, nodigen we je uit in onze toonzaal om alles samen te overlopen. Zo zijn we zeker dat alles voor jou volledig duidelijk is.

Stap 3

Productie en plaatsing

Ben je het eens met onze offerte? Dan gaan we meteen voor jou aan de slag. We zorgen voor een complete voorbereiding en houden je op de hoogte van elke stap in het traject. Ruim op voorhand nemen we contact met je op om een datum te prikken voor de uitvoering van de werkzaamheden.

Vanaf de start van de werken blijven onze medewerkers uiterst toegankelijk voor vragen en informeren ze je graag over de maatregelen die je beter zelf neemt voor een vlotte voortgang. Daarbij staan efficiëntie en snelheid altijd centraal.

Stap 4

Nazorg verzekerd

Bij Beva Plus is een project pas afgerond wanneer jij helemaal tevreden bent. We zorgen voor een complete afwerking tot in de kleinste puntjes zodat jij geniet van een renovatie- of nieuwbouwproject dat helemaal af is.

Word je na verloop van tijd geconfronteerd met schade of is er onderhoud nodig? Ook dan kun je blijven vertrouwen op onze hoogstaande service.

Overtuigd? Vraag je offerte op maat aan

Contacteer ons
{{ imagesalt }}

Tevreden klanten

Wij zijn al jarenlang klant bij Beva Plus. Ondertussen al heel wat vertrouwen en ervaringen kunnen opbouwen. Beva zette bij ons twee garagepoorten,vele muggeziften, een zonneluifel en een volledige veranda. Na al die jaren nog steeds goede service en garantie!!!!!! een voorbeeld voor sommige andere zaken. Voor onze toekomstige zaken zal ik steeds bij hun gaan.

Prima service! Top, merci mannen

Zeer goede uitleg over alles door Iwan zelf, plaatsing heel vlot en ordelijk verlopen, alles mooi opgekuist, een echte aanrader. Super goede na service top bedrijf, prijs kwaliteit dik in orde.

Prima service. Was niet de goedkoopste maar ook niet de duurste waarbij we een offerte verkregen voor een nieuwe voordeur. Luisteren goed naar de wensen van de klant. Plaatsing en afhandeling prima verlopen. Betere service en prijs dan Belisol waarbij we onze vensters voordien bestelden, alsook afwerking bij plaatsen. Hierdoor ook aan groot project aanbevolen. (Renovatie station Tessenderlo)

Perfecte service goede ramen en goede verkopers, echt top.

Een bedrijf in de bouwsector dat: 1. telkens aanwezig is en de werken uitvoert exact op de vooraf afgesproken tijdstippen 2. telkens mooi en correct werk aflevert 3. telkens het materiaal van de eerste keer juist bij zicht heeft kom je uiterst zelden tegen … en dit alles tegen een correcte prijs. Wij zijn alleszins dik tevreden !

We hebben van begin ons gevoel gevolgt en zijn hier steeds tevreden van. Van begin tot eind alles top inorde bedankt aan de monteurs, de werfleider, en aan de verkoper. Prijs/kwaliteit top! We zijn Heel tevreden!

Bij de renovatie van ons advocatenkantoor was Beva+ de ideale partner voor het plaatsen van onze nieuwe ramen. We hadden specifieke voorkeuren hoe onze ramen er moesten uitzien. Iwan en zijn team hebben zijn hier volledig in meegegaan en nu hebben we prachtige steellook ramen. Alles is correct verlopen en perfect uitgevoerd. Ook voor de verdere afwerking van onze kantoren op de bovenverdieping kiezen we opnieuw voor Beva Plus. Een aanrader!

Vanaf offerte tot plaatsing is alles vlot verlopen. Altijd vriendelijk, goede plaatsers.

Altijd heel tevreden over de projecten die ze opleveren. Voor al uw renovatie werken met betrekking tot nieuwe deuren en ramen moet je bij 1 bedrijf zijn, Beva Plus. Net nog 19 nieuwe ramen en deuren laten plaatsen en opnieuw heel enthousiast over de prijs/kwaliteit die zij aanbieden, het vakmanschap en de goede nazorg.

Bekijk alle realisaties