Beeldmerk
Ramen Ramen DeurenDeuren RolluikenRolluiken Screens Screens PoortenPoorten

Daarom is zonwering zo nuttig 

Je bent ongetwijfeld heel blij telkens wanneer de zon van achter de wolken komt piepen. Maar dat zonlicht kan tegelijk ook hinderlijk zijn. Dankzij zonwering behoud je alleen de positieve kanten van zonlicht. In deze inspiratietip zetten we alle troeven van zonwering op een rij. 

 

Zonwering filtert licht 

 

Ieder mens heeft zonlicht nodig. Maar wat als datzelfde licht het je binnen verdomd lastig maakt? Dan zijn er gelukkig wel manieren om het zonlicht te filteren.

 

Met goede zonwering kun je nog altijd rekenen op voldoende lichtinval waardoor je huis baadt in een aangenaam licht, maar krijg je niet langer af te rekenen met vervelende lichtinval op computer- en tv-schermen. Zo heb je wel alle voordelen van zonlicht, maar niet de nadelen. 

Maak kennis met alle troeven van zonwering.

Zonwering houdt je ramen properder 

 

Kies je voor zonwering? Dan ga je voor een praktische oplossing die meer doet dan alleen het licht uitfilteren.

 

Dankzij de constructie van de zonwering blijven je ramen en ruiten langer proper. Zo hoef je het buitenschrijnwerk minder vaak te poetsen en blijft het nette uitzicht van je woning langer gegarandeerd. 

Daarom kies je maar beter voor zonwering.

Zonwering werkt isolerend 

Haast iedereen is fan van zonlicht, maar niet iedereen vindt het fijn dat de zonnestralen je woning zodanig opwarmen dat de binnentemperatuur al te fel de hoogte ingaat. Om daaraan paal en perk te stellen, is zonwering een meer dan praktische oplossing.

 

De zonnescreens zijn zo gemaakt dat ze de warmte van het zonlicht langer buiten houden. Daardoor blijft het binnenklimaat in je woning veel langer op peil en geniet je ook hier alleen van de troeven van zonlicht en hou je de nadelen letterlijk buiten. 

 

Zonwering en domotica  

Dankzij de nieuwe technologie wordt het perfect mogelijk om je zonnescreens te integreren in je domoticasysteem. Zo gaat er een hele wereld aan opties voor je open.

 

Vertrek je ’s ochtends thuis wanneer het nog bewolkt is, maar zie je ’s middags op je werkplek dat de zon er ineens is? Dan kun je dankzij je app je zonnescreens rustig naar beneden laten zonder dat je daarvoor over en weer naar huis hoeft te gaan. 

 

 

Ben je op zoek naar meer informatie over zonwering? Kom dan zeker eens langs. We beantwoorden al je vragen en helpen je graag op weg naar de beste zonwering voor jouw woning.  

 

Contacteer ons