Beeldmerk
Ramen Ramen DeurenDeuren RolluikenRolluiken Screens Screens PoortenPoorten

Voordeur combineert hout en steellook 

Je voordeur is letterlijk en figuurlijk de toegangspoort naar je vertrouwde thuisomgeving. Daarom zorg je er maar beter voor dat je voordeur voldoende in het oog springt. In deze inspiratietip gaan we dieper in op een fijne trend die hout en steellook mooi samenbrengt in een origineel deurontwerp. 

Nieuwe voordeur 

Of het nu gaat om een volledig renovatieproject waarbij je behalve de voordeur ook al het andere buitenschrijnwerk vernieuwt, of het blijft bij de voordeur alleen, een nieuwe voordeur kiezen blijft altijd iets speciaals.

 

Voor de toegang tot jouw thuisomgeving is alleen het beste goed genoeg. Maar hoe maak je de perfecte keuze? Daarbij moet het belang van goed advies zeker niet worden onderschat. Alles begint natuurlijk bij je eigen voorkeuren en wensen.

 

Die leg je dan ook beter voor aan een ervaren professional die jouw verwachtingen naadloos doet aansluiten bij de heersende trends. Zo ben je zeker van een trendy voordeur die garant staat voor de juiste uitstraling van je woning. 

 

Perfecte combo voor je voordeur 

Een trend die recent opgang maakte, is bijna alomtegenwoordig op dit moment: een voordeur die steellook en hout combineert tot een uniek concept dat jong en oud aanspreekt. De warmte van het hout staat garant voor een duurzaam en degelijk uiterlijk van je woning, terwijl het metaal een eigentijdse sfeer uitstraalt.

 

Zo combineer je het beste van twee werelden tot een frisse voordeur die de tand des tijds moeiteloos doorstaat. En bovendien een echte eyecatcher wordt die voor een groot stuk het uitzicht van je woning bepaalt. 

 

Zo combineer je hout en staal tot een trendy voordeur.

Trendy voordeur gegarandeerd 

Ben je op zoek naar een voordeur die je woning eruit doet springen? Dan ben je met een voordeur die hout en steellook combineert echt wel goed af. Beva Plus kan je helpen met de samenstelling van een concept dat helemaal aansluit bij jouw verwachtingen en ook volop rekening houdt met de specifieke omstandigheden van je woning. Want uiteraard moet je concept ook op technisch vlak helemaal op punt staan, zodat een vlotte plaatsing probleemloos kan worden gegarandeerd. 

 

Wil je meer weten over de unieke combinatie van hout en staal die ook jouw woning omtovert in een catchy en trendy woning die echt opvalt in het straatbeeld? Win dan zeker de juiste informatie in!