Beeldmerk
Ramen Ramen DeurenDeuren RolluikenRolluiken Screens Screens PoortenPoorten

PVC ramen & deuren voor Fam. Wilmsen

Naar overzicht
PVC ramen & deuren voor Fam. Wilmsen
PVC ramen & deuren voor Fam. Wilmsen

Caroline Wilmsen uit Olmen liet de houten ramen en deuren van de benedenverdieping van haar woning vervangen door Beva Plus. Het was de tweede keer dat Caroline vertrouwde op de expertise van de renovatiespecialist in ramen en deuren.

Caroline: “Drie jaar geleden was ik op zoek naar een installateur om de houten ramen van de bovenverdieping te vervangen door pvc-ramen. Ik vond tussen de reclame een folder van Beva Plus en belde hen op. Hun vertegenwoordiger kwam langs en gaf me heel goed advies. Enkele weken later waren mijn nieuwe ramen geplaatst. Het hele project was zo vlot verlopen dat ik nu ook voor Beva Plus gekozen heb om de ramen en deuren van de benedenverdieping te vervangen.”

Gewoonweg heel goed

“Over de aanpak en kwaliteit van Beva Plus kan ik kort zijn. Die is gewoonweg heel goed. Die mannen leveren uitstekend werk en voeren de installatie met respect voor je woning uit. En ze zijn heel eerlijk en correct. Zo zat er een barst in een glas en was een glaslat beschadigd. De werkmannen van Beva Plus hebben dat zelf aangegeven en zijn dat later komen vervangen.”

Alleen maar positief

“Als je mij vraagt of ik Beva Plus zou aanbevelen, dan zou ik volmondig ‘heel zeker’ zeggen. Ik heb alleen maar positieve ervaringen met hen gehad, en ben heel tevreden over het werk dat ze geleverd hebben.”

Wilt u net zoals de familie Wilmsen zeker zijn van een vlotte en zorgeloze realisatie van uw totaalrenovatie? Neem dan gerust contact op voor meer informatie of kom eens langs in onze toonzaal in Tessenderlo.