Beeldmerk
Ramen Ramen DeurenDeuren RolluikenRolluiken Screens Screens PoortenPoorten

Expert in ramen van topkwaliteit 

Beva Plus staat in Tessenderlo en omgeving al jaren bekend als specialist in ramen en deuren. Aluminium, pvc of hout: we leveren en plaatsen ramen van topkwaliteit in het materiaal van jouw keuze 

 

Maak kennis met ons rijke assortiment ramen 

Nieuwe ramen voor meer energiezuinigheid 

Kies je voor ramen van Profel? Dan ga je voor buitenschrijnwerk van de hoogste kwaliteit. Zaakvoerders Iwan en Yonina maken er al jaren een erezaak van om samen met hun klanten na te denken over de beste raamoplossingen voor elk project.

 

Daarbij focussen ze op renovatieprojecten. Dankzij de jarenlange expertise van het Beva Plus-team geniet je van compleet advies en totaalbegeleiding. Alleen zo slaag je erin om je woning maximaal energiezuinig te maken. Want een duurzame keuze voor hoogwaardige ramen zorgt voor een energie-efficiënte woonst die niet alleen goed is voor het klimaat, maar ook voor je portemonnee. 

Maak kennis met Beva Plus, expert in ramen.

Ramen professioneel plaatsen 

Behalve voor de selectie van hoogwaardige ramen zijn we bij Beva Plus ook je ervaren partner voor de plaatsing van je buitenschrijnwerk. We voeren alle werkzaamheden uit in eigen beheer en staan ook in voor eventuele aanpassingswerken van raam- en deuropeningen.

 

En daarvan pluk jij de vruchten omdat we jou alle praktische zorgen uit de handen nemen en jij dus maar hoeft af te stemmen met één partij voor de plaatsing van je ramen. 

Wij bieden jou ramen én expertise.

Ramen plaatsen met hart en verstand 

Ben je op zoek naar een specialist in ramen die jouw buitenschrijnwerk vervangt met liefde voor het product en met kennis van zaken? Dan kunnen we bij Beva Plus heel wat voor jou betekenen.  

 

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over de selectie van jouw ideale ramen!