Beeldmerk
Ramen Ramen DeurenDeuren RolluikenRolluiken Screens Screens PoortenPoorten

PVC & aluminium voor Fam. Smeyers

Naar overzicht
PVC & aluminium voor Fam. Smeyers
PVC & aluminium voor Fam. Smeyers

Raf Smeyers uit Olmen knapt in zijn vrije tijd oude woningen op. Voor ramen en deuren werkt hij vaak samen met renovatiespecialist Beva Plus. Zo ook voor zijn laatste project. De houten ramen en deuren van de woning uit de jaren zeventig die hij aan het renoveren was, hadden hun tijd meer dan gehad. En dus ging Raf voor nieuwe ramen, deuren en rolluiken langs bij Beva Plus.

Raf Smeyers: “Ik wilde voor dit project graag zwarte ramen en deuren met een goede isolatiewaarde. Dus ging ik naar de opendeurdag van Beva Plus. Daar adviseerde zaakvoerder Iwan mij om te kiezen voor ramen uit pvc gecombineerd met aluminium.”

Zwart én isolerend

“Zwarte pvc-ramen hebben een beetje een bruinachtige schijn. Ramen uit pvc gecombineerd met aluminium bestaan uit pvc aan de binnenkant en aluminium aan de buitenkant. Zo kreeg ik het echte zwart, de kleurvastheid en duurzaamheid van aluminium én de uitstekende isolerende waarde van pvc.”

Topkwaliteit

“Beva Plus onderscheidt zich door de kwaliteit die ze leveren. Hun dienstverlening en hun producten zijn top. Ik heb al vaker met hen samengewerkt en dat loopt altijd heel vlot. Ze zijn correct, goed in hun vak en vinden voor elke uitdaging een oplossing.”

Klantgerichte service

“Ik stel vooral hun klantgerichte aanpak op prijs. Ze denken altijd mee en gaan voor duurzame oplossingen. Zo had ik een probleempje met de vleugel van een raam. Wel, Beva Plus heeft preventief de vleugels van alle ramen vervangen. Zo’n dienstverlening krijg je nergens anders.”

Wilt u net zoals de familie Smeyers zeker zijn van een vlotte en zorgeloze realisatie van uw totaalrenovatie? Neem dan gerust contact op voor meer informatie of kom eens langs in onze toonzaal in Tessenderlo.