Beeldmerk
Ramen Ramen DeurenDeuren RolluikenRolluiken Screens Screens PoortenPoorten

Rolluiken: veiligheid en privacy verzekerd 

Je huis is jouw eigen veilige stek waar je pottenkijkers kunt missen als kiespijn. Dankzij rolluiken bepaal je zelf de inkijk die anderen hebben in je woning. Bij Beva Plus begeleiden we je graag in je keuze voor de meest geschikte rolluiken. 

Ontdek onze rolluiken 

Rolluiken tegen ongewenste bezoekers 

Staat een inbreker voor de keuze van welke woning hij wil binnendringen? Dan kiest hij gegarandeerd voor de weg van de minste weerstand.

 

Zijn alle rolluiken van je woning naar beneden gelaten? Dan vraagt het een inbreker te veel tijd om binnen te dringen. Dan neemt hij liever het huis van de buren waar geen rolluiken aanwezig zijn.

 

De vraag of rolluiken belangrijk zijn, is dan ook vrij overbodig. Ze beschermen je woning tegen inbrekers en geven je ook een aangenaam en veilig gevoel. 

 

Rolluiken als privacytool 

Net als vele Vlamingen ben je ongetwijfeld gesteld op je privacy. Dankzij rolluiken bepaal je zelf of je mensen laat binnenkijken in je woning.

 

Zo geniet je optimaal van je eigen privacy wanneer en hoe jij dat wil. Bovendien kun je de rolluiken ook naar beneden laten zakken om zo de zon buiten te houden.  

Met rolluiken werk je aan meer veiligheid thuis.

Isolerende werking van rolluiken 

Onze woningen moeten duurzamer en dus energie-efficiënter worden. Om die doelen te bereiken, is een goede isolatie uiterst belangrijk.

 

Wist je dat ook rolluiken een mooie isolerende werking bieden? En dat in alle seizoenen. Op bar koude winterdagen houden je rolluiken de koude buiten waardoor de verwarming geen overuren moet draaien. En tijdens snikhete zomerdagen zorgen je neergelaten rolluiken voor een koel binnenklimaat aangezien ze de warmte langer buitenhouden. 

Ga voor een aangepast binnenklimaat dankzij rolluiken.

Zeg nee tegen lawaai dankzij rolluiken 

Vervelende buitengeluiden die je hinderen tijdens het relaxen in je woonkamer? Dankzij je rolluiken sluit je storend omgevingslawaai buiten en geniet je op elk moment van een heerlijk rustige woonomgeving. 

 

Ben je op zoek naar een ervaren plaatser van buitenschrijnwerk en rolluiken? Steek dan zeker je licht op bij Beva Plus in Tessenderlo. Ons ervaren team van specialisten staat je bij met raad en daad.