Beeldmerk
Ramen Ramen DeurenDeuren RolluikenRolluiken Screens Screens PoortenPoorten

PVC ramen & deuren voor Fam. Van Looy

Naar overzicht
PVC ramen & deuren voor Fam. Van Looy
PVC ramen & deuren voor Fam. Van Looy
De houten ramen en deuren van de woning van de familie Van Looy uit Veerle hadden hun beste tijd gehad. Daarom ging de man des huizes Eddy Van Looy op zoek naar een installateur die ze kon vervangen door nieuwe pvc-ramen en -deuren. Na een bezoek aan verschillende potentiële partners, koos hij uiteindelijk voor renovatiespecialist Beva Plus. Want hij wilde service én kwaliteit tegen een goede prijs.

Eddy Van Looy: “Ik zag toevallig dat de opmeter van Beva Plus bij onze buren de garagepoort aan het opmeten was. Ik wilde onze houten ramen vervangen omdat die versleten waren en ik in de toekomst minder onderhoudswerk wilde uitvoeren. Dus ging ik even een praatje slaan met de opmeter. Het resultaat? Enkele dagen later brachten mijn vrouw en ik een bezoek aan de Beva Plus-toonzaal in Tessenderlo.”

Hartelijke ontvangst, duidelijke uitleg én sterk advies

“We werden heel hartelijk ontvangen en kregen veel uitleg over onze mogelijkheden. De verkoper legde ons het verschil tussen de materialen uit, sprak in detail over de verschillende openingsmogelijkheden en ventilatieroosters, en informeerde ons over de isolatiewaarden. Kortom: we kregen uitgebreide informatie en goed advies.”

 
 

Betrouwbare installateur

“Voor grote investeringen is het altijd interessant om verschillende offertes op te vragen. Ik ging in totaal bij vijf installateurs langs. Beva Plus was niet de goedkoopste, maar maakte zo’n betrouwbare indruk dat we voor hen kozen om de werkzaamheden uit te voeren.”

Aandacht voor de omstandigheden

“Het moment waarop Beva Plus onze pvc-ramen en -deuren kwam plaatsen, viel in de koudste week van het jaar. De werkmannen hebben daarom niet meteen alle ramen uitgebroken, maar zijn systematisch te werk gegaan. Ze hadden aandacht voor de omstandigheden. Zo kwamen we niet in de kou te zitten. Een aanpak die ik heel erg op prijs stelde!”

Uitstekend naservice

“Beva Plus heeft kwaliteit geleverd. Alles werkt perfect en is met oog voor detail afgewerkt. Bovendien is hun naservice uitstekend. Zo zat er een klein barstje in een van de ramen. Dat raam zijn ze zonder problemen komen vervangen. Als je zeker wilt zijn van een vlotte installatie van je ramen en deuren en een goede prijs-kwaliteitverhouding, dan kan ik Beva Plus zeker aanbevelen.”

Wilt u net zoals de familie Van Looy zeker zijn van een vlotte en zorgeloze realisatie van uw totaalrenovatie? Neem dan gerust contact op voor meer informatie of kom eens langs in onze toonzaal in Tessenderlo.