Beeldmerk
Ramen Ramen DeurenDeuren RolluikenRolluiken Screens Screens PoortenPoorten

Stijlvolle en praktische garagepoorten 

Een garagepoort is een stijlvol en praktisch onderdeel van je woning. Naast buitenschrijnwerk bieden we ook een ruim assortiment garagepoorten aan. Zo schakel je één totaalpartner in voor je volledige renovatieproject. 

Ontdek onze sectionaalpoorten 

Elektrische garagepoorten 

Bij Beva Plus beschikken we over alle technieken en expertises om jouw elektrische garagepoort op een professionele manier te plaatsen.

 

Daarbij garanderen we ook bediening via een mobiele applicatie of integreren we de bediening van je elektrische garage in je domoticasysteem. Zo ben je zeker van een moderne en betrouwbare garagepoort die uiterst gebruiksvriendelijk is. 

 

 

Maak je keuze uit ons aanbod garagepoorten.

Garagepoorten in de kleur van je voorkeur 

Behalve je voordeur is ook je garagepoorteen mooi visitekaartje voor je woning. Je doet er dus goed aan om te kiezen voor kwaliteit. Zo geniet je jarenlang zorgeloos van een betrouwbare garagepoort die doet wat ze moet doen.  

 

Natuurlijk speelt ook het uitzicht een belangrijke rol. Daarom heb je de keuze uit een ruim pallet van kleuren. Zo vind je gegarandeerd de garagepoort die het best aansluit bij de uitstraling die jij je woning wil bieden. Dankzij de uv-filter verzekeren we ook de kleurvastheid van je garagepoort. Zo vermijd je verkleuringen door zonlicht. 

Laat je adviseren bij je selectie van de ideale garagepoort.

Professioneel advies voor garagepoorten 

Bij Beva Plus zijn we geen verkopers, wel adviseurs. We bekijken samen met jou welke garagepoort het best bij je past.

 

Op basis van jouw wensen en verwachtingen doen we je een compleet voorstel. Daarin houden we rekening met tal van praktische aangelegenheden.

 

Een veel voorkomende vraag: welk type motor kies je voor de aandrijving van je elektrische poort? We geven je een duidelijk antwoord zodat je goed geïnformeerd de juiste keuze maakt. 

Veilige garagepoorten 

Behalve het gebruiksgemak en het uitzicht speelt ook veiligheid een grote rol bij de selectie van je ideale garagepoort. Daarom blinken alle garagepoorten die we aanbieden uit in maximale veiligheid. Zo kunnen ongewenste bezoekers zich alvast de moeite besparen om via je garagepoort proberen binnen te dringen. 

 

Op zoek naar de ideale garagepoort voor je woning? Ook dan is Beva Plus jouw ervaren partner. Naast de plaatsing van hoogwaardige ramen en deuren vind je bij ons ook garagepoorten van topkwaliteit

 

Stel ons al je vragen over jouw nieuwe garagepoort