Beeldmerk
Ramen Ramen DeurenDeuren RolluikenRolluiken Screens Screens PoortenPoorten

PVC & aluminium voor fam. Vandervelpen

Naar overzicht
PVC & aluminium voor fam. Vandervelpen
PVC & aluminium voor fam. Vandervelpen

Guido Vandervelpen: “Onze woning is 37 jaar oud en ik was het beu om elk jaar het schrijnwerk van mijn houten ramen te moeten verven. Dus kozen we ervoor om onze houten ramen te vervangen. Ik heb heel lang bij de bank in Tessenderlo gewerkt en kwam zo ook in contact met mensen die met renovatiespecialist Beva Plus hadden samengewerkt. Nooit heb ik een negatief woord over hun kwaliteit en service gehoord. En dus gingen wij bij hen langs om ons project te bespreken. We kregen heel veel informatie en advies en hadden meteen een goed gevoel bij hun persoonlijke aanpak.”

 

Pvc én aluminium

“Toen we bij Beva Plus binnenstapten dachten we dat we moesten kiezen tussen ramen uit pvc of aluminium. Maar wat bleek? Er bestaan ook kwaliteitsramen die pvc met aluminium combineren. Zo krijg je het beste van twee werelden. En dus kozen we voor onze nieuwe ramen voor die optie: pvc aan de binnenkant, aluminium aan de buitenkant.”

De beste vakmannen

“Beva Plus heeft zijn reputatie helemaal waargemaakt. Onze ramen en sierluiken werden professioneel en op het afgesproken moment geplaatst. En de afwerkingsgraad is heel hoog. Wij hadden nog een rolluikkast hangen aan het raam van onze keuken. Maar omdat wij enkele jaren geleden een veranda hebben geplaatst, was die rolluikkast dus overbodig. Die hebben ze vakkundig weggewerkt. De vakmannen van Beva Plus zijn de beste die ik ooit in huis heb gehaald.”

100 % tevreden

“Ik kan echt niets aanmerken aan het werk dat Beva Plus heeft geleverd en ben dan ook zeer tevreden dat ik voor hen gekozen heb. Als je ook zorgeloos je ramen wilt laten vervangen, dan kan ik Beva Plus zeker aanbevelen!”

Wilt u net zoals de familie Vandervelpen zeker zijn van een vlotte en zorgeloze realisatie van uw totaalrenovatie? Neem dan gerust contact op voor meer informatie of kom eens langs in onze toonzaal in Tessenderlo.