Beeldmerk
Ramen Ramen DeurenDeuren RolluikenRolluiken Screens Screens PoortenPoorten

Met sierluiken naar een stijlvolle woonst 

Sierluiken doorstaan de tand des tijds met glans. Meer nog, bij Beva Plus komen we de oude graag vervangen door nieuwe exemplaren zodat het uitzicht van je woning ook in de toekomst op en top stijlvol blijft. 

 

Verken alle opties voor sierluiken 

Wat zijn sierluiken? 

Sierluiken worden in de volksmond ook wel eens blaffeturen genoemd. Het zijn deze luiken die vroeger werden gebruikt om de raamopeningen van woningen helemaal af te sluiten. De voorlopers van de rolluiken zeg maar.

 

Vandaag is het nog altijd mogelijk om sierluiken te laten plaatsen die ook echt werken, de zogenaamde slagvensters. Maar ook sierluiken behouden hun belang. Zeker bij woningen die een zekere authenticiteit en rustiek uitstralen, gaan we wel vaker langs om er nieuwe te plaatsen.  

 

Sierluiken als esthetisch element 

Sierluiken worden steeds geproduceerd in de houtsoort die je wenst. Zo vormen ze ook vandaag nog altijd een mooi decoratief element op de gevel van je huis.

 

Woningen in fermette- of pastoriestijl krijgen er op slag een klassieke uitstraling door. Daarom blijven we bij Beva Plus zeker achter deze sierluiken staan en bieden we ze ook onverminderd aan in ons aanbod. 

Met sierluiken gun je je huis een authentiek karakter.

Sierluiken professioneel geplaatst 

Dankzij onze eigen plaatsingsdienst komen we graag bij je langs om nieuwe sierluiken te installeren. Daarbij houden we uiteraard meer dan ooit rekening met jouw wensen, respecteren we de huidige omstandigheden en zorgen we voor het herstel van het authentieke karakter van je woonst.  

Ontdek alle troeven van sierluiken.

Professioneel advies over sierluiken 

Ben je op zoek naar deskundige raad voor de plaatsing of de vervanging van sierluiken? Dan staan onze ervaren medewerkers graag voor je klaar. Stel ons dus gerust al je vragen en dan maken we graag even tijd om samen met jou alle mogelijkheden te bekijken.

 

Bij Beva Plus bieden we behalve professioneel advies ook een professionele plaatsing en complete naservice aan. 

 

Zin om je woning een authentieke toets te geven met sierluiken of op zoek naar een professional om je bestaande sierluiken te vervangen? Wij klaren de klus! 

 

Neem nu contact met ons op