Beeldmerk
Ramen Ramen DeurenDeuren RolluikenRolluiken Screens Screens PoortenPoorten

Nieuwe ramen & deuren voor Fam. Minnen

Naar overzicht
Nieuwe ramen & deuren voor Fam. Minnen
Nieuwe ramen & deuren voor Fam. Minnen

Yves Minnen: “We hebben met Beva Plus samengewerkt omdat onze houten ramen, deuren en panelen aan vervanging toe waren. Ons huis is 37 jaar oud. Sommige van onze ramen vertoonden houtrot, het houten paneel boven onze voordeur had ik al eens zelf moeten herstellen, en ons glas was allesbehalve isolerend. Drie redenen om te gaan voor een totaalrenovatie van onze ramen, deuren en panelen. Mijn zus had jaren geleden ramen laten plaatsen door Beva Plus en was zeer tevreden. Dus nam ik ook eens contact met hen op.”

Geen kleurverschil

“We gingen naar het opendeurweekend van Beva Plus. Daar kregen we veel en gedetailleerde uitleg. We kozen voor hen op grond van hun referenties maar vooral omdat zij de enige installateur waren die ons konden verzekeren dat de panelen identiek dezelfde kleur zouden hebben als onze ramen en deuren. Je moet weten dat we aan ons huis twee grote stroken van boven tot onderen hebben waarbij glas en panelen elkaar afwisselen. Een kleurverschil, hoe subtiel ook, wilden we absoluut niet. Dat was voor Beva Plus geen probleem.”

De beste oplossing

“Onze renovatie was geen standaardproject. De panelen vormden een uitdaging. Zaakvoerder Iwan kwam zelf bij ons langs om de beste aanpak te bepalen. Hij is zelfs nog eens teruggekomen met iemand van Profel om helemaal zeker te zijn van de beste oplossing en aanpak. En dat heeft geloond, want ons project is snel, correct en heel goed uitgevoerd.”

Praktische partner

“Als je samenwerkt met Beva Plus, krijg je een praktisch ingestelde partner die aan alles denkt. Onze schuiframen moesten ook vervangen worden. De mensen van Beva Plus hebben dat niet zomaar uitgevoerd. Ze hebben ons voorgesteld om eerst een laag bakstenen te verwijderen, zodat de schuiframen gelijkkwamen met de vloer en de opstap verdween. Bij de plaatsing van een schuifraam moest ook een stukje plafond afgebroken worden. Eerst wilden we dat vervangen door een gelijmd paneel, maar dat zou betekenen dat we niet meer aan het screen konden als daar ooit iets mis mee was. Dus heeft Beva Plus dat paneel vastgeschroefd. Dat zijn details die het verschil maken.”

Weer modern

“Onze woning was ultramodern in de jaren tachtig. Dankzij de kwaliteit van het werk van Beva Plus hebben wij volgens onze overburen opnieuw een modern huis. En ze hebben gelijk. Ik ben dan ook heel tevreden dat ik voor Beva Plus gekozen heb en raad hen aan iedereen aan.”


Wilt u net zoals de familie Minnen zeker zijn van een vlotte en zorgeloze realisatie van uw totaalrenovatie? Neem dan gerust contact op voor meer informatie of kom eens langs in onze toonzaal in Tessenderlo.