Beeldmerk
Ramen Ramen DeurenDeuren RolluikenRolluiken Screens Screens PoortenPoorten

Schitterende schuiframen 

Een schuifraam in je woning is een mooie meerwaarde op praktisch vlak. Je huis baadt in een zee van licht en je verbindt je woongedeelte naadloos met de tuinomgeving. Beva Plus is jouw ideale partner voor selectie en plaatsing van schuiframen. 

 

Ontdek de mogelijkheden die schuiframen je bieden 

Schuiframen plaatsen met expertise 

Bij Beva Plus weten we als geen ander dat schuiframen plaatsen niet in elk pand vanzelfsprekend is. Vaak zijn de raamafmetingen in bestaande huizen niet aangepast aan de nodige ruimte voor de plaatsing van schuiframen.

 

Wie kiest voor onze diensten hoeft daarover niet wakker te liggen. Want onze ervaren plaatsers kunnen de raamopeningen aanpassen aan de afmetingen die nodig zijn voor de plaatsing van schuiframen. Zo kun je alle werken met een gerust hart toevertrouwen aan één partner. Dat bespaart je meteen een hele hoop kopzorgen. 

 

 

Schuiframen installeren vraagt aanpassingswerken 

Wil je schuiframen laten installeren in een bestaande woning? Dan ga je vrijwel altijd de nodige aanpassingswerken moeten uitvoeren. En dat is logisch, want schuiframen vragen nu eenmaal een aanzienlijke raamopening en die is niet altijd voorhanden.

Ga voor hoogwaardige schuiframen.

Eerst en vooral moet de grootte van de raamopening aangepast worden aan de afmetingen van de schuiframen.

Na plaatsing van de schuiframen moeten de aansluitingen met de muren netjes en energie-efficiënt worden afgewerkt en zal in de meeste gevallen ook de vloeren aangewerkt moeten worden.

 

Een heleboel werkzaamheden dus die we bij Beva Plus met de glimlach voor onze rekening nemen. 

Schuiframen plaatsen? Win advies in! 

Een geslaagd renovatieproject is altijd het resultaat van een complete voorbereiding. Overweeg je om schuiframen te plaatsen om je woning meer lichtinval te bieden en een vlottere doorsteek naar je tuin te realiseren?

 

Neem dan zeker contact op met een expert zoals Beva Plus. We komen graag bij je langs om de situatie te bekijken. Zo kunnen we snel beoordelen of je plannen uitvoerbaar zijn en hoe we dat op de best mogelijke manier aanpakken.  

 

Benieuwd hoe schuiframen jouw woning aantrekkelijker maken?

Schuif je plannen voor schuiframen open 

Ben je overtuigd van de meerwaarde die schuiframen je woning bieden? Dan maken we heel graag kennis met jou.

Onze ervaren experts begeleiden je met de grootste zorg in de selectie en uitvoering van je renovatieplannen en de plaatsing van hoogwaardige schuiframen.

Leg nu je afspraak vast!