Beeldmerk
Ramen Ramen DeurenDeuren RolluikenRolluiken Screens Screens PoortenPoorten

De renovatie bij judoka Dirk Van Tichelt

Naar overzicht
De renovatie bij judoka Dirk Van Tichelt
De renovatie bij judoka Dirk Van Tichelt

“De ramen en deuren van ons huis waren aan vervanging toe. Dat werd me nog maar eens duidelijk toen ik op een zeker moment een raam niet meer open kreeg. Ik zette er wat brute kracht op … tja, toen was het kapot, hè (lacht). Mijn vriendin en ik beslisten om alle ramen en deuren van ons huis te vervangen. Na een bezoek aan een aantal specialisten kregen we verschillende offertes. We kozen voor renovatiespecialist Beva Plus in Tessenderlo. Al in de showroom maakte hun klantvriendelijke houding indruk op ons. We kregen de offerte op de afgesproken datum en de prijs zat goed. De puzzel klopte.”

Hoge isolatiewaarde pvc

“Onze oude ramen waren van pvc-materiaal. Pvc isoleert beter dan aluminium dus we kozen ook deze keer voor pvc. Over de stijl waren mijn vriendin en ik het meteen eens. De vakmannen van Beva Plus gaven ons gericht advies over de voordeur, de achterdeur en de garagepoort. We hadden heel wat vragen, maar nooit was hen iets te veel. Als klant kun je het niet beter wensen.”

Perfect volgens planning

“Heel belangrijk voor ons in het beslissingsproces was dat de volledige plaatsing en de binnenafwerking op de afgesproken data zouden gebeuren. Mijn vriendin was hoogzwanger. De timing was dus ontzettend belangrijk voor ons. Zowel de plaatsing als de afkasting binnen is volgens planning verlopen. Alles was perfect in orde! Inclusief een propere afwerking én opruim achteraf. Ik kan Beva Plus dan ook aan iedereen aanbevelen.”

Wilt u net zoals de familie Van Tichelt zeker zijn van een vlotte en zorgeloze realisatie van uw totaalrenovatie? Neem dan gerust contact op voor meer informatie of kom eens langs in onze toonzaal in Tessenderlo.