Uw ramen en deuren vervangen? Vraag uw renovatiepremie aan!

De Vlaamse overheid heeft de renovatiepremie hervormd. Vanaf 2019 worden de verbeterings- en renovatiepremie samengevoegd tot één premie. Gaat u binnenkort uw deuren of ramen vervangen? Vraag dan zeker een renovatiepremie aan. Want de inkomensvoorwaarden om de premie te krijgen worden minder streng.

renovatiepremie ramen vervangen

Renovatiepremie voor vier categorieën

Vanaf 2019 zijn er nog maar vier categorieën van renovaties waarvoor u een premie kunt krijgen. De Vlaamse overheid heeft beslist dat alleen renovaties die betrekking hebben op daken, buitenschrijnwerkerij, de bouwschil en technische installaties in aanmerking komen voor een subsidie via de renovatiepremie. Dat is dus goed nieuws als u overweegt om uw ramen en deuren te laten vervangen.

Tot 2500 euro

De vernieuwde renovatiepremie bedraagt 20 procent van het factuurbedrag met een maximum van 2500 euro per categorie. Voor gezinnen met een lager inkomen gelden andere bedragen. Zij kunnen een subsidie van 30 procent krijgen met een maximum van 3333 euro per categorie. Bovendien wordt de vernieuwde renovatiepremie niet langer gekoppeld aan een woning maar aan een gezin. Op die manier komen meer eenoudergezinnen in aanmerking voor een verhoogde premie.

Meer info over de renovatiepremie.

Wilt u uw ramen en deuren laten vervangen door een renovatiespecialist met jarenlange ervaring en expertise? Neem dan gerust contact op met BEVA PLUS voor een kennismaking en een offerte voor uw project.

BEVA PLUS

Exclusieve dealer van Profel