Beeldmerk
Ramen Ramen DeurenDeuren RolluikenRolluiken Screens Screens PoortenPoorten

Zet je deuren open voor topkwaliteit 

Wie ramen zegt, zegt ook deuren. Bij Beva Plus zijn we al meer dan twee decennia gespecialiseerd in de plaatsing van hoogwaardige deuren en ramen. En dat in het materiaal van jouw voorkeur. Pvc, aluminium of hout? Maak snel je keuze! 

 

Verken onze ruime collectie deuren 

Deuren als visitekaartje 

De voordeur van je woning is het visitekaartje van je huis. Iedere bezoeker die bij je aanbelt, ziet je voordeur en vormt zich meteen een beeld van de bewoner. Zorg er daarom voor dat je een goede eerste indruk maakt.

 

Met het rijke aanbod deuren van Beva Plus slaag je gegarandeerd in die opdracht. 

 

 

Deuren in de kwaliteit die je verkiest 

Bij Beva Plus leveren we alleen kwaliteitsdeuren. Dat staat als een paal boven water. Je hebt daarvoor de keuze uit diverse materialen.

 

Ben je een fan van de klassieke maar degelijke uitstraling van houten deuren? Dan hebben we heel wat voor jou in petto. Maar ook voor wie eerder fan is van aluminium en pvc hebben we diverse mogelijkheden.

 

Als Profel-verdeler staan we garant voor de plaatsing van deuren in topkwaliteit, ongeacht het materiaal waarvoor je kiest. 

Ontdek onze deuren van topkwaliteit.

Isolerende werking van deuren 

Degelijk buitenschrijnwerk maakt een aanzienlijk verschil in de mate waarin je woning energiezuinig is. De energieprestaties van de deuren in ons aanbod zijn zeer hoog, waardoor je meteen na de vervanging van je buitenschrijnwerk het verschil voelt.

 

Het binnenklimaat van je woning zal des te aangenamer zijn aangezien je nieuwe deuren en ramen een maximaal isolerende werking garanderen. Bovendien zul je minder energie verbruiken, wat een positieve impact heeft op je energiefactuur.  

Deuren van Beva Plus zijn uiterst veilig 

Je zet maar wat graag de deuren van je woning open voor familie en vrienden. Maar tegelijk wil je ongewenste bezoekers geen kans geven om je woning binnen te raken. Net daarom blinken de deuren van Beva Plus uit in een grote inbraakveiligheid. Met speciale meerpuntsloten en de beste sloten zorgen we ervoor dat de deur van je woning moeilijker open te krijgen is dan de modale brandkast. 

 

Bij Beva Plus zijn we gespecialiseerd in renovatieprojecten waarbij we het buitenschrijnwerk van je woning vervangen door deuren en ramen van topkwaliteit. 

Zet vandaag nog de eerste stap naar jouw geslaagde project en kom ons ruime aanbod kwaliteitsdeuren ontdekken! 

 

Maak snel een afspraak voor meer informatie!