Beeldmerk
Ramen Ramen DeurenDeuren RolluikenRolluiken Screens Screens PoortenPoorten

Breekwerken voor ramen en deuren 

De renovatie van je ramen en deuren vraagt vaak ook het nodige aanpassingswerk aan raam- en deuropeningen. Daarvoor zijn dan ook breekwerken vereist. Ook die voeren we graag voor je uit. 

Contacteer ons voor meer informatie

Welke breekwerken? 

Stel dat je een renovatieproject opstart waarbij je huis intensief wordt verbouwd. Dan loeren er onvermijdelijk ook breekwerken om de hoek. Een raamopening vergroten, verkleinen of dichtmetselen of een grotere opening creëren voor de plaatsing van een schuifraam: onze ervaren medewerkers kunnen het allemaal.

 

En dat is een groot voordeel voor jou. Want door in zee te gaan met Beva Plus krijg je niet alleen een professionele partner voor de vervanging van je ramen en deuren, ook de breekwerken zijn bij ons in de beste handen. Zo hoef je maar één partner in te schakelen voor beide werkzaamheden en beperk je dus het aantal schakels in je renovatietraject. 

Breekwerken op maat 

Voor we kunnen starten met de noodzakelijke breek- en aanpassingswerken moeten we eerst een duidelijk beeld krijgen van de aanpassingen die nodig zijn om je nieuwe buitenschrijnwerk op een professionele en energie-efficiënte manier te plaatsen.

 

Daarom komen we graag bij je ter plaatse om daar de situatie met onze eigen ogen te bekijken. Zo zien we meteen waar mogelijke hindernissen zich bevinden en verzamelen we alle informatie die nodig is om de werkzaamheden goed voor te bereiden.  

Zo pakken we breekwerk en plaatsing ramen en deuren in één beweging aan.

Breekwerken en uitvoering in één 

Sommige bedrijven werken met onderaannemers voor de uitvoering van breekwerken. Dat betekent dat je in feite twee partners inschakelt die elk een deel van de werkzaamheden uitvoeren. Loopt de eerste vertraging op? Dan kan de tweede niet verder.

 

Door een beroep te doen op Beva Plus vermijd je dat soort praktische moeilijkheden. Want wij voeren alle werkzaamheden uit. We starten met de breek- en aanpassingswerken, waarna we meteen aan de slag gaan met de plaatsing van de nieuwe ramen en deuren. Onze eigen vaste ploeg medewerkers is perfect op elkaar ingespeeld en klaart de klus op een efficiënte en vlotte manier. 

 

Wil je meer weten over onze totaalaanpak waarin we breekwerk en de eigenlijke plaatsing van nieuwe ramen en deuren combineren? 

 

Neem dan nu contact met ons op voor meer informatie!