Beeldmerk
Ramen Ramen DeurenDeuren RolluikenRolluiken Screens Screens PoortenPoorten

Duurzaam bouwen met Beva Plus 

Bouw of verbouw je een woning? Dan is duurzaam bouwen en renoveren meer dan ooit de boodschap. Bij Beva Plus weten we perfect waarmee rekening te houden bij de begeleiding van jouw project. 

Stel ons je vragen over duurzaam bouwen 

Duurzaam bouwen: hoe begin je eraan? 

Iedereen heeft vandaag de mond vol over duurzaam bouwen en renoveren. Maar hoe pak je dat praktisch op een verstandige manier aan?

 

Bij Beva Plus zijn we al jaren gespecialiseerd in nieuwbouw- en renovatieprojecten waarbij we ramen, deuren, rolluiken, dakvensters en zonnescreens op professionele wijze plaatsen. Wie zijn buitenschrijnwerk vernieuwt, investeert in meer dan alleen een aangenaam uitzicht.

 

Dankzij de hoge energieprestaties van de nieuwe ramen en deuren gaat je wooncomfort er met rasse schreden op vooruit. En dat heeft niet alleen een positieve impact op de binnentemperatuur van je huis, maar zeker ook op je energiefactuur. 

Met Beva Plus zet je de eerste stap naar duurzaam bouwen.

Advies bij duurzaam bouwen 

Heb je zopas een bestaande woning gekocht en vraag je je af hoe het zit met de staat van je buitenschrijnwerk? Schakel dan zeker onze experts in.

 

We komen ter plaatse kijken naar de situatie en adviseren je bij de stappen die je moet zetten om te voldoen aan de nieuwe EPB-wetgeving en om duurzaam te verbouwen. Zo weet je meteen waar je aan toe bent en kun je rekenen op correct advies.

 

Daarna leggen we je ook graag uit hoe wij je helpen bij de aanpassing of vernieuwing van je ramen en deuren. Zo vind je advies en uitvoering bij één en dezelfde partner en ben je volledig gerust. 

Duurzaam bouwen: hulp bij aanpassingswerken

Bij een renovatieproject komt vaak wat breek- en aanpassingswerk kijken. Denk maar aan een deur- of raamopening die vergroot of verkleind moet worden.

 

Ook die werkzaamheden nemen we bij Beva Plus met de glimlach voor onze rekening. Onze ervaren medewerkers plaatsen niet alleen ramen en deuren volgens de regels van de kunst, ze hebben ook alle expertise in huis om de noodzakelijke aanpassingswerken te doen.

 

Jouw voordeel: je hoeft geen extra partij in te schakelen om de nodige breek- en aanpaswerken uit te voeren. Zo win je aan efficiëntie en spaar je tijd en geld uit. 

 

Ben je op zoek naar deskundig advies over hoe je duurzaam kunt bouwen en renoveren dankzij de vervanging van je buitenschrijnwerk? Neem dan zeker contact met ons op!