Beeldmerk
Ramen Ramen DeurenDeuren RolluikenRolluiken Screens Screens PoortenPoorten

Ramen & rolluiken voor fam. Huysegems

Naar overzicht
Ramen & rolluiken voor fam. Huysegems
Ramen & rolluiken voor fam. Huysegems

Diane Huysegems woont in een karaktervolle woning in Aarschot die al heel wat jaren op de teller heeft. De houten ramen van de benedenverdieping en de pvc-achterdeur hadden hun beste tijd gehad. Via mond-tot-mondreclame kwam Diane bij renovatiespecialist Beva Plus terecht. Het resultaat? Een nieuwe achterdeur, vijf nieuwe Caldo-ramen én kwaliteitsvolle voorzetrolluiken.

Diane Huysegems: “Onze ramen moesten dringend vervangen worden. De wind waaide bij wijze van spreken door het huis. De vakman die hier klinkers gelegd had, raadde Beva Plus aan omdat die heel veel ervaring hebben in renovatieprojecten. Dat was goed advies, want Beva Plus heeft hier uitstekend werk geleverd!”

Duidelijke uitleg

“Een verkoper van Beva Plus kwam langs en ik had meteen een heel goede indruk. Hij nam zijn tijd om te luisteren naar onze wensen. Hij legde onze mogelijkheden uit in duidelijke taal. We gingen voor stijlvolle Caldo-ramen van Profel omdat die inbraakwerend zijn en goed isoleren.”

Speciale kleur

“We kozen voor de kleur signaalgrijs, die vrij uniek is. Beva Plus heeft trouwens ook de binnenafwerking in die kleur uitgevoerd. Om nog meer wooncomfort en veiligheid te creëren, hebben we ook voorzetrolluiken laten installeren. Nu kan ik in de zomer dag en nacht mijn huis verluchten. Ik laat gewoon de rolluiken bijna helemaal af en zet de ramen open.”

Pico bello

“Het hele renovatieproject is vlot verlopen. Het uitbreken van de oude ramen en de plaatsing van de nieuwe verliep zoals gepland. De vakmannen van Beva Plus hebben proper en goed werk geleverd. Alles wat ze hier gedaan hebben was pico bello in orde. De afwerking is heel mooi en ik ben vooral blij met mijn pvc-tabletjes in crèmekleur. Die maken mijn nieuwe ramen echt helemaal af.”

Nergens beter!

“Ik heb al vaak met mensen gesproken over de kwaliteit die Beva Plus geleverd heeft. Hier komen twee jonge thuisverpleegsters over de vloer die nog moeten bouwen. Ik heb hen gezegd dat ze voor hun ramen en deuren zeker naar Beva Plus moeten gaan. Ze kunnen nergens anders beter zijn!”

Wilt u net zoals de familie Huysegems zeker zijn van een vlotte en zorgeloze realisatie van uw totaalrenovatie? Neem dan gerust contact op voor meer informatie of kom eens langs in onze toonzaal in Tessenderlo.