Beeldmerk
Ramen Ramen DeurenDeuren RolluikenRolluiken Screens Screens PoortenPoorten

PVC-ramen & rolluiken voor Fam. Mellebeek

Naar overzicht
PVC-ramen & rolluiken voor Fam. Mellebeek
PVC-ramen & rolluiken voor Fam. Mellebeek

Alle houten ramen vervangen door pvc-ramen én elektrische rolluiken installeren op de ramen van de gelijkvloerse verdieping van de woning van zijn moeder. Met dat project stapte Eric Mellebeek binnen bij renovatiespecialist Beva Plus Het resultaat? Een tevreden moeder Yvonne die elke dag geniet van het thermische en akoestische comfort van haar nieuwe ramen en rolluiken.

Eric Mellebeek: “De houten ramen van de woning waarin ik opgegroeid ben en waar mijn moeder nog altijd woont, waren rot en dringend aan vervanging toe. Omdat mijn ouderlijke woning op een halve kilometer van Beva Plus ligt, een aantal van mijn jeugdvrienden daar werken, én ik hun kwaliteit ken, ging ik voor nieuwe ramen en rolluiken bij hen langs. Ik werd er hartelijk ontvangen en kreeg professioneel advies. Het budget was voor mijn moeder erg belangrijk. Daarom stelde Beva Plus pvc-ramen voor. Zo kreeg mijn moeder een betaalbare, duurzame en kwaliteitsvolle oplossing.”

Goed en snel geholpen

“De uitvoering van het project is snel en vlot verlopen. In twee dagen had mijn moeder haar nieuwe ramen en rolluiken. De mannen van Beva Plus hebben heel goed en proper werk geleverd. Heel knap, zeker omdat de ramen op twee stormachtige dagen geplaatst werden. Je weet dat oudere mensen vaak heel kritisch zijn en opmerkingen hebben. Wel, mijn moeder was heel tevreden en heeft op geen enkel moment overlast ervaren. Ze is goed en snel geholpen.”

Veel ondersteuning

“De kwaliteit van hun werk is maar een van de redenen waarom ik Beva Plus zou aanbevelen. Een andere reden is hun ondersteuning. Ze hebben bijvoorbeeld goed geholpen met het papierwerk dat komt kijken bij de subsidieaanvragen. Je kunt hen alles vragen. Het is heel aangenaam om met zo’n partner samen te werken.”

Wilt u net zoals de familie Mellebeek zeker zijn van een vlotte en zorgeloze realisatie van uw totaalrenovatie? Neem dan gerust contact op voor meer informatie of kom eens langs in onze toonzaal in Tessenderlo