Beeldmerk
Ramen Ramen DeurenDeuren RolluikenRolluiken Screens Screens PoortenPoorten

Nieuwe ramen & deuren voor Fam. Schoofs

Naar overzicht
Nieuwe ramen & deuren voor Fam. Schoofs
Nieuwe ramen & deuren voor Fam. Schoofs

Jos Schoofs: “Onze ramen en deuren waren aan vernieuwing toe. Dus ging ik op zoek naar een renovatiespecialist. Nu is op zoek gaan misschien niet de juiste omschrijving. Beva Plus had bij familie van ons de renovatie van alle ramen en deuren gedaan. En die waren heel tevreden over het resultaat. Ik wist dus waar ik moest zijn voor een zorgeloze en vlotte renovatie van mijn ramen en deuren. Bovendien is Beva Plus een bedrijf uit onze woonplaats Tessenderlo. Een dubbele win. Ik steunde de lokale economie en kon altijd even binnenspringen als ik een vraag had. Heel handig!”

Van hun woord

“Al het goede dat ik over Beva Plus had gehoord, werd tijdens de renovatie van onze ramen en deuren bevestigd. Ze werken heel proper en nauwkeurig, en gaan voor een perfect resultaat. En vooral: ze komen hun afspraken na. Het zijn mannen van hun woord. Ze hadden mij een timing gegeven en die hebben ze gehaald. Ook al heeft dat een extra inspanning gekost. Want enkele onvoorziene omstandigheden brachten de deadline in gevaar. Hun oplossing? Ze mobiliseerden extra werkkrachten om ons renovatieproject op tijd klaar te krijgen.”

Uitstekende naservice

“Beva Plus levert vanaf het eerste contactmoment tot ver na de oplevering kwaliteit. Er was bijvoorbeeld een raam dat niet helemaal goed sloot. Dat kan gebeuren. Ik meldde dat aan Beva Plus en anderhalve dag later was het probleem al opgelost. Hun naservice is dus uitstekend! Ik ben echt tevreden over onze samenwerking en heb hun diensten al enkele keren aan anderen aangeraden.”

Wilt u net zoals de familie Schoofs zeker zijn van een vlotte en zorgeloze realisatie van uw totaalrenovatie? Neem dan gerust contact op voor meer informatie of kom eens langs in onze toonzaal in Tessenderlo.