Beeldmerk
Ramen Ramen DeurenDeuren RolluikenRolluiken Screens Screens PoortenPoorten

Nieuwe ramen voor Fam. Swolfs

Naar overzicht
Nieuwe ramen voor Fam. Swolfs
Nieuwe ramen voor Fam. Swolfs

Jef Swolfs: “De houten ramen van onze privéwoning boven onze brasserie waren meer dan honderd jaar oud en dus aan vervanging toe. Ik nam contact op met een zevental firma’s. We kozen voor renovatiespecialist Beva Plus omdat we voelden dat zij hun werk met liefde doen. Dat vind ik belangrijk. Ze namen hun tijd om naar ons te luisteren, toonden echt interesse in ons project en maakten een heel professionele indruk. Vandaar onze keuze.”

Veel advies

We gingen langs in de toonzaal in Tessenderlo om de profielen te bekijken en uitleg te krijgen over onze opties. We wonen in een oud gebouw en dan moet je natuurlijk met een heleboel dingen rekening houden. We kregen heel veel advies en kozen voor pvc-ramen voor de voorgevel. De achtergevel kreeg aluminium ramen omdat we daar grote schuiframen hebben. Onze offerte was maatwerk en de mensen van Beva Plus volgden die ook heel goed op. Dat kan ik niet van al hun conculega’s zeggen.”

Vlotte uitvoering

“De plaatsing van onze ramen en schuiframen is heel vlot verlopen. De vakmannen van Beva Plus hebben goed werk geleverd. Ze zijn de afspraken nagekomen en hebben gezorgd voor een propere afwerking. Ja, ik kan wel zeggen dat onze samenwerking met Beva Plus honderd procent is meegevallen!”

Probleem snel opgelost

“Ik vind het ook heel sterk dat Beva Plus oplossingsgericht denkt en niet moeilijk doet als er een probleem is. Zo was er een misverstand met de architect, waardoor ik ramen zonder verluchtingsroosters besteld had. Beva Plus heeft er zonder veel gedoe voor gezorgd dat ik toch de juiste ramen kreeg. Een voorbeeld van hun uitstekende dienstverlening. En zo kan ik er nog wel meer opnoemen. Ik kan hen echt aan iedereen aanbevelen.”

Wilt u net zoals de familie Swolfs zeker zijn van een vlotte en zorgeloze realisatie van uw totaalrenovatie? Neem dan gerust contact op voor meer informatie of kom eens langs in onze toonzaal in Tessenderlo.