Beeldmerk
Ramen Ramen DeurenDeuren RolluikenRolluiken Screens Screens PoortenPoorten

Aluminium schuifdeur & ramen voor café

Naar overzicht
Aluminium schuifdeur & ramen voor café
Aluminium schuifdeur & ramen voor café

Cel en Brigitte van café Onder de Toren in Tessenderlo wilden in hun horecazaak de oude houten ramen laten vervangen. Kwaliteit en snelheid waren voor hen de sleutelwoorden, want ze wilden hun deuren uiteraard niet te lang sluiten voor hun stamgasten. Beva Plus klaarde de klus. Snel én kwaliteitsvol!

Brigitte: “De houten ramen in het café waren aan vervanging toe. We zaten nog met enkel glas, dus als de temperaturen buiten een beetje gek deden, hadden we er binnen last van. Er stond ook vaak condens op de ramen. Samen met onze huisbaas keken we dus uit naar een goede leverancier van ramen en deuren. Iemand die kwaliteit zou leveren en de strakke timing zou respecteren. Als horecazaak wilden we uiteraard niet te veel dagen sluiten.”

Vakmannen uit Tessenderlo

“We hoorden eens rond bij onze klanten en de naam Beva Plus viel regelmatig. Toen onze huisbaas drie verschillende offertes vergeleek, kwam Beva Plus er als beste uit. Dat ze uit Tessenderlo komen, is natuurlijk helemaal geweldig. Want zo steunen we ook nog vakmannen uit onze eigen gemeente.”

Constante temperatuur

“Dit voorjaar zijn de ramen geplaatst. Op onze sluitingsdag begonnen ze eraan, en vier dagen later waren we al weer open. Boven plaatsten we witte pvc-ramen. Beneden in het café kozen we voor een aluminium schuifdeur aan het terras en aluminium ramen. Die moeten tegen een stootje kunnen, hè. (lacht) Nu we een schuifdeur hebben, hoeven we ook niet meer langs de voordeur naar het terras. Heel fijn! En het gevoel binnen is totaal anders. De temperatuur is constant en we hebben geen last meer van tocht of condens. Eigenlijk hebben we een volledig nieuw café.”

Harde werkers

“Toen de ploeg van Beva Plus hier de eerste dag arriveerde, dacht ik wel: amai, dat zijn jonge gasten. Maar eerlijk? Ik was oprecht en aangenaam verrast. Ze waren allemaal even vriendelijk. En die gasten kunnen hard werken! Ze waren zelfs vroeger klaar dan voorzien en namen alle uitgebroken materiaal mee. Na de werkzaamheden zijn de mensen van Beva Plus nog enkele keren binnengesprongen om te horen of alles oké was. Geweldige ploeg. Een aanrader dus!”

Wilt u net zoals Cel en Brigitte zeker zijn van een vlotte en zorgeloze realisatie van uw totaalrenovatie? Neem dan gerust contact op voor meer informatie of kom eens langs in onze toonzaal in Tessenderlo