7 redenen om voor pvc-ramen en -deuren te kiezen

Pvc-ramen en -deuren zijn bijzonder populair. En dat is niet verwonderlijk. Want er zijn heel goede redenen om te kiezen voor pvc. We zetten voor u graag 7 redenen op een rijtje:

1. Een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Pvc-ramen en -deuren zijn minder duur dan ramen en deuren uit hout of aluminium. De grondstof om pvc te maken is goedkoper én pvc is gemakkelijker te bewerken. Maar die lagere prijs betekent niet dat u geen kwaliteitsvol product krijgt. Dat maken de volgende redenen duidelijk.

2. Akoestisch en thermisch comfort

De isolatiewaarden voor warmte en geluid van pvc-ramen en
-deuren is uitstekend. Met pvc-ramen en -deuren geniet u van optimaal akoestisch en thermisch comfort én bespaart u op uw energiefactuur.

3. Duurzaam

Pvc is een materiaal met een lange levensduur. Het is bestand tegen alle weersomstandigheden en kan niet roesten of rotten. Kiezen voor ramen en deuren uit pvc, betekent kiezen voor duurzame en slijtvaste producten.

pvc-ramen en deuren

4. Veilig

Pvc is een stevig materiaal dat tegen een stootje kan. Ramen en deuren uit pvc zijn – zeker in combinatie met onze veiligheidssystemen – inbraakwerend. Bovendien is pvc brandveilig omdat het moeilijk ontvlambaar en zelfdovend is.

5. Verkrijgbaar in heel veel kleuren en stijlen

Een fermette? Een moderne villa? Een huis in de stad? Pvc-ramen en -deuren passen bij elk type woning. U kiest uit een ruim kleurenspectrum en stijlen. Zelfs pvc-ramen met een aluminium- of houtlook, of een combinatie van pvc en aluminium is mogelijk.

pvc-ramen en deuren

6. Onderhoudsvriendelijk

Pvc-ramen en -deuren hebben weinig onderhoud nodig. Pvc is water-, stof- en vuilwerend. Het volstaat om ze regelmatig eens te wassen met wat water en een zacht sopje om er lang van te genieten.

7. Recycleerbaar

Oude ramen en deuren uit pvc worden gerecycleerd en gebruikt om nieuwe pvc-ramen en -deuren te maken. Zo verkleint de afvalberg. Bovendien is er minder energie nodig om pvc-ramen en -deuren te recycleren dan om nieuwe pvc te produceren.
Wilt u meer weten over de voordelen van pvc-ramen en -deuren? Neem dan gerust contact met ons op, of kom langs in onze nieuwe toonzaal aan de Industrieweg 17b in Tessenderlo.

 

1 · 2

BEVA PLUS

Exclusieve dealer van Profel