Beeldmerk
Ramen Ramen DeurenDeuren RolluikenRolluiken Screens Screens PoortenPoorten

Nieuwbouw of vernieuwbouw? 

In deze tijd waarin duurzaam bouwen met de dag belangrijker wordt, dringt zich vaak de vraag op: nieuwbouw of vernieuwbouw? Soms kan het zinvoller zijn om een bestaand pand ingrijpend te renoveren dan om te kiezen voor nieuwbouw. 

 

Ontdek alles wat je moet weten over duurzaam bouwen

Waarom (ver)nieuwbouw? 

Sta je voor de keuze om een bestaand pand ingrijpend te renoveren of toch te kiezen voor nieuwbouw? Dan is correct en professioneel advies voor jou een must. Wanneer het gaat over de energieprestaties van buitenschrijnwerk zijn we bij Beva Plus perfect geplaatst om jou te adviseren bij de beste keuzes voor jouw project. 

 

Vernieuwbouw vraagt expertise 

Vernieuwbouw betekent zoveel als een bestaande woning volledig strippen tot de naakte structuur en alles daarna opbouwen met de nieuwste isolatie- en energieregels als grote aandachtspunt.

 

Begin je aan een vernieuwbouwproject? Dan is het van uiterst groot belang dat je beschikt over de juiste expertise. Alleen zo kun je bepalen welke maatregelen nodig zijn om van jouw vernieuwde pand een energetisch pareltje te maken. En dat is echt wel cruciaal, want de overheid legt een aantal normen op waaraan je woning moet voldoen.

  

Bij Beva Plus hebben we jarenlange knowhow over buitenschrijnwerk. Ramen, deuren, rolluiken of zonnescreens: wij adviseren je op maat van jouw project. Zo weet je meteen waaraan en waaraf. 

Ontzorging bij vernieuwbouw 

Bij een renovatieproject komt ongelooflijk veel kijken. Slaag je erin om alvast een groot deel van de noodzakelijke werkzaamheden te laten uitvoeren door ervaren vakmensen zoals Beva Plus? Dan geef je zo ook meteen een pak zorgen uit handen en kun je op elk ogenblik terugvallen op gevestigde expertise.

 

Die ontzorging garandeert dat jij je kunt focussen op andere zaken die eveneens je aandacht verdienen. Zo werken we samen aan een geslaagd vernieuwbouwproject waarbij geen enkele energetische en isolatieregeling over het hoofd wordt gezien. 

 

Wil je werk maken van een compleet vernieuwbouwproject waarbij ook je buitenschrijnwerk een prominente plaats inneemt? Neem dan zeker contact met ons op!